3. Yaşımıza İnternet Basınının Tepkileri

Başlatan Miftahulkuluub, 01 Mart 2007, 13:28:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

armonya

Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

müteallim

Alıntı yapılan: "armonya"Bunlar gerçekmi?

bunlar gercekmi sözünüzden teaccüp ettiginizi anliyorum ihlasli insanlar bir araya gelince Allahin askerleri devreye girer.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

armonya

araştırdım o gazetelerde öyle bir haber yok sanırım şaka yapmışsınız bende inandım:)
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

racül

Alemi misal gibi, bir de alemi temenni var..
Orada gepgercek...

Ahmet Hulusi'nin dedigi gibi:

Sadakata sidki sadakatla katilan üyeler, bir süre sonra o boyuta gecerek, oradaki "gercek"leri, o boyutun enerjisini algilamaya basliyorlar..

(Bu da benden bir katki olsun)
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

Fatihan

-SüHaN-

:o maşaAllah..basın bile taa ne zaman duymuş böyle güzel bi sitenin varlığını,ben daha yeni keşfettim.. :roll:  :(
Rabbim muvaffakiyetinizi daim eylesin..gerçekten çok güzel hazırlamışsınız..Cümlenizden razı olsun Mevla
''Evladım sen doğru ol, eğri belasını bulur''

Nihle

Allah hizmetlerinizi zayi etmesin muvaffakiyet versin ...Tebrikler
:)
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

Miftahulkuluub

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler. Biraz geç oldu foruma gelmeyeli. Tam 28 gün olmuş ama ne yapalım. Her türk gencinin başına gelebilecek bir durumla başbaşayız uzun zamandır :)
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

afrah

Alıntı yapılan: "müteallim"cizdigi yoldan sasmadan devam ederek daha nice seneler hizmetlere.

tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina.
amin insAllah
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

kem68

kardeşlerim
sizinle iftihar ediyorum. yola devam inşaAllah. ilk 100'ü aşıp ilk 10'da olmak dileğiyle.
kandiliniz mübarek olsun

zaman_1453

tebrikler....  :D :x  :x  Mevlam %100 muvaffakiyetimizi daim kılsın.... :!:

antepli

hoş birşey olmuş ya.ilk başta gerçek sandım yaa.ta ki sızıntı dergisine gelene kadar :cry:
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

hadime

ben de gerçek sandım.sonunda bu hizmetleri fark etmişler diye düşünüyordum...
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,birinciliği beyaza verdiler...

İsra

üzülmeyein arkadaşlar inşaAllah birgün bu güzel dilekler gerçekleşir :)

sentez

Allah u teala,rakip tanımaz ,kendini herçen gün aşan bu siteye daha nice güzellikler versin.bu fazlasıyla hak ediyor.Allah emeği geçenlerden razı olsun...

surda bayağı büyük bir gedik aşmışız :x
YAŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER...
(kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)