Hack Hakkında

Başlatan MalcolmY, 27 Aralık 2006, 00:37:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hack Doðru Mudur?

EVET
3 (14.3%)
HAYIR
2 (9.5%)
NEDENÝNE GÖRE DEÐÝÞÝR
16 (76.2%)

Toplam Oy Verenler: 0

Oylama kapandı: 27 Aralık 2006, 00:37:39

MalcolmY

ARKADAŞLAR BİR KONUYU SİZİN GÖRÜŞLERİNİZE AÇIYORUM.HACK DOĞRU BİR ŞEY MİDİR?????
YORUMDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

İsra

doğru bişey değil tabiki ama hakeden bazı siteler var onlar hak ediyor bence

yoksa başkalrının zararı dokunmayan sitelerini mail adreslerini vs.vs. hacklemek doğru bişey değil

sentez

geçenlerde 10 genç pkk terör örgütünün sitelerini çökertmiş...neresi kötü :wink:
YAŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER...
(kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)

Hayve

bende kesinlikle duruma göre değişir diyorum hack lenecek o kadar site varki hakediyorlar bunu dışında yabancı siteleri hackleyenler ve bunu için çalışan çok insan var bunşların arkasındayız ama elbetteki bu durum kötüye kullanılırsa tabiki hoş olmaz bunn vebalide sorulur diğer türlü sanal cihade giriyor sanırım
elleri dert görmesin yabancı siteleri hackleyeneler  :D  :D
#)   Ey Filistin! Eger seni sevdiklerimden daha üstün tutmazsam,en sevdiklerimin acisi ile yüregim daglansin!

racül

el harbu hud'atün
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

armonya

amaç güzelse neden doğru olmasın ah bende bilsemde yapsam bence bir çeşit cihat..
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

Nihle

hırsızlığı bile bil ama yapma demişler yani ona benzer bir söz hatırlıyorum atalarımızdan eee hak konusuda var burda nefse sahip olunabiliyorsa yerince kullanılırsa bence gayetde güzel olur nitekim arkadaşlarında dediği gibi hak eden yerlere....
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

HASAN©AM

İyi siteler olduğu gibi kötü amaçlı sitelerde olduğundan birilerinin böylelerine DUR!demesi gerektiği için bu uygulamanın ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz belkide ama insanoğlu bu istismar ediliyor piyasada milyonlarca .....  sürüsüne bereket?? :D  :D  :D  :D acı gerçekler...
sj. atma hakkım nie elimden alındı????.
biri açıklayabilir mi??lütfen...please... Bitte... S’il vous plait...ПOЖAЛУЙCTA...........

afrah

Alıntı yapılan: "sentez"geçenlerde 10 genç pkk terör örgütünün sitelerini çökertmiş...neresi kötü :wink:

ellerine saglik kim yaptiysa.cok iyi yapmislar :x
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

zebercet

biraz önce mailime yardım edin diye bi mesaj geldi bir yabancı sitede Allah cc peygamber efendimizle ve müslümanlarla ilgili iğrenç resimler ve yazılar olan sitenin lingi var bunu  hack liyebilecek biri olmalı Allah için ellerim titriyor bilsem kendim yapıcam
:evil:

B-o-o

Hack duruma göre değişir diyorum bende

Ancak..!

Hacker konusunda bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Hacker deyince bir çok kişi hacker in bilgisayar konusunda olayı aşmış herbirşeyi yapabilen engin bilgili biri zannediyor, bende tam tersine bu kişilerin sadece bir alana  saplanarak bilgi birikimi yapan ve sonuç alanlar olarak görüyorum.

Geçmişde öğrencilerimden biri bana sınıfda Hacker ne demek? diye sordu.

Bende aynen şu cevabı;

Bir Mercedes firmasını düşünün 100 yılı aşkın otomobil teknolojisi ve kültürü üretiyor. İnsanın hayatını kolaylaştırmak için bir her yıl bir düzine keşif gerçekleştiriyor. Neden ? insanlar rahat ve güvenli yolculuk yapsın diye. Amaç nedir? insanın bir yerden diğer bir yere o araçla gidebilmesi ama bunu sitemeyen biri o 100 yıllık teknolojinin sadece lastik teknolojisini çözebiliyor ve lastiği patlatıyor. Eee  noldu sen önünde 12 silindir süper bir motor bagajda tatil için 3 bavul ve radyoda en sevdiğin şarkı kaldın olduğun yerde  :gul:

Sonuç;

Hacker bu 100 yıllık bilgi birikiminden sadece  lastiğinin havasını aldı gitti.

dediğimde verdiğim örnek hem sınıfın hemde benim hoşuma gitmişti :gul:

o gün bu gündür Hacker kimdir diyene bu şekilde anlatmaya devam ediyorum.

Sizce de öylemi ?