Üyelerimizin Çektiği Fotoğraflar (Genel Fotoğraflar)

Başlatan Fatihan, 23 Ekim 2007, 13:12:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hocaoğlu

Burdur Saat kulesi...

Mal cimrilerde, Silah korkaklarda, Yönetim akılsızlarda olursa iş bozulur...Hz Ebu Bekir (r.a.)

Pırıltı

Ber-ceste kardeşim çektiğiniz resimlere bayıldım ikiside birbirinden güzel.Ellerinize sağlık. :)
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

Asfa

Çok güzel Ber-ceste kardeşim
Allah (c.c.) Razı olsun!
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

Asfa

Benden de Bir kaç tane İstabul manzarası :)

Asfa

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

İsra

turab

Zonguldak,Devrek,Yılanlıca Köyü...Telefondan:) bi kaç kare

Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

talib 67

tesekkürler kardesim su resimleri görünce gurbette birazcik vatan hasreti gidiyor herkese tesekkürler.

istikamet þehadet

setre

Malumunuz Ayasofya Cami.

Gördüğümüz bu muazzam ve bir birinden şık duran yapılar Ayasofya Konakları. Ayasofya Camisinin olduğu bir arka sokaktalar.Konakların hepsi yanyana dizilmiş.6. cumhur başkanı Fahri Korutürk bu ilk fotoğraftaki konakta doğmuş.Konakların içerisine şöyle bir baktık içerisindeki eşyalarda muazzam ve  değerli gözüküyorlardı hiç ses çıkmadığı için içerisinde kimsenin yaşamadığına kanaat getirdik : )

Burasıda Topkapı Sarayının dıştaki, yani ilk girişi.

Biletleri aldıktan sonra ki giriş.Topkapı Sarayının içerisine giriş yapmış bulunuyorsunuz buradan.

Babüs Saade  (padişahlar konuşma yapacağı zaman burada yaparlarmış.

İşte son hazine odasının çıkışında yer alan balkon.Manzara muhteşem : )

Osmanlıdan kalan eserlerin hepsi biribirinden harika,gezdikçe hayran kalıyorsunuz.Her kapının girişinde yazan kelimeyi tevhid,besmelei şerif,esmaül hüsna, büyüleyici.Onların amaçları islamiyeti yaymak,yaşamak ve yaşatmaktı ve türkiye en parlak dönemlerini Osmanlı devrinde yaşadı Hz.Allah onlardan razi ve memnun olsun şefeatlerine nail kılsın.
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

İsra

Ellerine,gözlerine sağlık arkadaşlar güzel fotoğraflar çekmişsiniz

duha

Nigah kare çok hoş  :)

buraları görmüştüm arkadaşlarla kahvaltıya gitmiştikk herkeze canlısını görmesini tavsiye ederim setre fotolar harikaa emeğine sağlık  s4))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

zaman_1453