Ocak ayi Kur´ani kerim ve yasini serif hatmi ve DÜASI

Başlatan kenz, 31 Aralık 2007, 00:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

Alıntı yapılan: isra - 23 Ocak 2008, 03:04:55
hocam duha-2 hatim grubundan ayrılcağını haber vermemi istedi artık cüz almayacak
ok amma üzüldüm samimi insanlardan bekledigimiz tekrar müsaid olunca istirak etmesi.
arzumuz ayda iki hatim okumak fakat bir türlü nasip olmadi.üyelerimizin istirakini bekliyoruz.bu okunan hatimlerin cok özelligi var.anlariz insaAllah sonunda.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

müteallim

Alıntı yapılan: duha-2- - 23 Ocak 2008, 19:50:29
hocam ayrılmaktan vazgeçtim,cüzleri okumaya devam inşaAllah :)

cok emnun oldum canim kardesim rabbim kabul buyursun ne muradin varsa nasip eylesin.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

müteallim

Alıntı yapılan: affan - 30 Ocak 2008, 01:32:34
sa 13. ve 15. cüzler okundu.Mevlam kabul buyursun inşaAllah.

isteginiz yerine getirilmistir.rabbim kabul eylesin

müteallim

Alıntı yapılan: reis-de-aglar - 30 Ocak 2008, 00:41:39
bende hatim almak istiyorum  şubattan

s.a.
subat ayindaki hatim taksimatini lütfen takip ediniz.Allah razi ve memnun olsun rabbim simdiden kabul eylesin

müteallim

Alıntı yapılan: yeşil - 29 Ocak 2008, 22:57:23
esselamunaleyküm arkadaşlar ben sadakat birliğinize yeni dahil olma şerefine nail oldum. izninizle şubat ayı hatim programına ben de dahil olmak isterim. :dragur:
s.a.
subat ayindaki hatim taksimatini lütfen takip ediniz. razi ve memnun olsun rabbim simdiden kabul eylesin

müteallim

OKUNAN HATIMLERIMIZIN DÜA VE HEDIYESI

Yarabbel alemin. Okunan hatmi serifi Basta Rasülüllah efendimizin ve piranimizin yedi mübarekeleri ile huzuru Sirri ahadiyyetine takdim eyledik; Bu asirda sevdigin ,muhabbet ettigin zati seriflerin hürmetine esma-ü-l-husna hurmetine kitabin kur´ani kerim hurmetine  kabul eyle yarabbi.

Hasil olan sevabi Rasülüllah efendimizin ruhu mukaddeselerine hediyye eyledik vasil eyle Sefaati- Rasülüllahdan mahrum eyleme ya rabbi.

Ezvaci-tahirat al ve ashabinin ensar ve muhacirin hazaratinin tabiin ve tebei tabiinin cümle enbiyai uzam Rüsülü kiramin ruhlarinin makamina, fukaha , Ulema , süheda ve bütün büyüklerimizin Ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

Hususu ile bu zamanda kur´ana hizmeti ile ümmeti muhammedin kurtulusuna sebeb olan hazreti üstazimizin ve onun yolunda hizmet edenlerin ruhlarinin makamina ,Bu alemden iman ile göcen ve fatihaya muhtac olan mü´min kardeslerimizin Ruhlarinin makamina , Anne baba ecdat ve akrabai taallukatimizdan ahirete intikal edenlerin ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.
Hususi ile bu hatimleri okuyan kardeslerimizin anne baba ecdadindan ve sevdiklerinden ahirete göcenlerin ruhlarina  hediye eyledik vasil eyle Ya Rabbi.

vatan ve mukaddesatimiz icin canini ve bütün varligini feda eden bütün dünya müslümanlarinin ve aziz sehitlerimizin ruhlarinada hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

müminlerin sikintilarinin kalkmasina islami hizmetlerin inkisafina , hidayetden nasibi olanlarin bir an evvel hidayetine, Usati mü´minin günahlarinin affina vesile eyle yarabbi. .

alemleri sereflendiren rasülüllah efendimiz hürmetine hatim ve düalarimizi kabul eyle yarab.amin amin amin 

01 Gül_sultan+
02 Ahi
03 Şahsuvar
04 Kenz+
05 Telecafe
06 Himmet
07 abi hayat+
08 Miftahulkuluub
09 Ankebut-57+
10 Zaman_1453+
11 Ebyad
12 Afrah+
13 affan+
14 Benbiryolcuyum+
15 Affan+
16 Zambak+
17 Cevher 
18 Afrah+
19 İsra+
20 Müteallim+
21 Karanfil+
22 Verda  +
23 Ridâ+
24 Tiryandafilam
25 Durgut74+
26 Elfida+
27 Hira
28 enfa+
29 Duha-2+
30 Tarihman

Yasin-i serif hatmine istirak eden üyelerimiz.

10=müteallim.
  2=Khan.
  2=isra.
  2=ebyazu.
  5=afrah.
  5=ABI HAYAT:
  2=Khan
  5=jager.
  2=Nakkas.
35=Mehmet Han
10=fatihan.
2=Hendese.
2=duha.
2=enfa
7=fatihan
5=afrah
3=zambak
2=Gül Sultan
2=MUZDARIP
5=Khan
2=ilahi ask
1=isra
5=afrah
5=osmankemal

123 yasini serif tamamlanmis olup kur´ani kerim hatmi ile beraber subat ayinin birinde düasi yapilacaktir,hassasiyet gösteren ve bu hatme istirak eden kardeslerimden Hazreti  razi ve memnun olsun,Amin