Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kendi Sözlerimiz

Başlatan SadakatNet, 21 Ocak 2008, 14:20:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12Eylül

müslüman gurur değil onur duyar çünkü gurur şeytandandır.............
viyanada abdest alıp cin seddi üzerinde namaz  kılan tüm osmanlı torunlarına selam olsun!!!!!!!!!

keka1975

sana Allah tan başka dost yoktur...

ene dost

Gün tüm cömertliği ile gösterecek yine kendini hemde hiç aksatmadan görevini,
Dağılacak bulutlar...
Birileri merhaba derken birileri elvada diyecek, adına denge diyilecek..
Kimine umut aşılayacak sabah kimine hüzün, yoktuk varolduk maddesiz ve emsalsiz..
Hem O herşeye kadir değil mi..?
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

ruy-ı zemin

İnsan her ne yaparsa kendisine yapar; iyi veya kötü.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

omur

Hizmet et ki kabul göresin.

Hizmet ehli varsa saygi görürsün.

Hizmet ehline saygi göster ki,

Hizmete layik olasin.

Omur                 

sessizz

arkadaşlar  ellerinize  yüreginize salık cok guzel seyler paylasmıssınız keske daha once gormus olsaydım bu sayfayı   gec kaldıma üzüldüm  :) gec olsunda güc olmasın deilmi  :)...Şâhum Hayâlîyem ki cihân lâ-mekân iken
                                                                                                                  Ben bir mekân-ı hâsda mihmân idüm  sana...ANLAMI :::Sultânım! Dünyâ henüz yaradılmamışken, yeri belli değilken, ben özel bir yerde senin konuğun olan Hayâliyim :) :)

Mücteba

"Herkesin hükmetme 'hâkim olma' sevdalısı olduğu bir zamanda, hizmet etme 'hâdim olma' sevdalısı olmaktır hizmet etmek. (Bkz. Hâdimü'l Harameyn; Cihat, Gaye, Maksat )"
[Mücteba]

Mücteba

"Hayatınızı ortaya koymazsanız, dava adamı olamazsınız."
                                                                         [Mücteba]

Mücteba

"Sırt sırta verdiğinizde, sizinle aynı derecede mücadele veren kişiye dost denir, manzaranın tamamına da dostluk."
                                                                                                                                                       [Mücteba]

Mücteba

"Mantığınızı sonuna kadar kullanınız. Ancak dünya hayatını mantıkla sınırlandırmayınız."
                                                                                                                    [Mücteba]

Mücteba

"Ey maddi kariyer peşinde koşan manevi kariyer yolcusu!
Tarih, manevi kariyer sahiplerinin önünde diz çökmüş nice maddi kariyer sahipleriyle doludur."
                                                                                                                        [Mücteba]

Gül_Sultan

Mücteba'nın özlü sözlerini dinlersen yarı yolda kalmazsın.  :) ;)
                                                                 [Gül_Sultan]
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

setre

Bazı kere de dilinin kurbanı olur insan.((Setre))
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

yurt2

Maneviyyat tokadını bir kere yersin;
Eğer istisnaysan belki kurtulursun,
Eğer istisna değilsen helak olursun... [Maneviyyat Tokadı Yemiş Adam]

mazhar

"Ey maddi kariyer peşinde koşan manevi kariyer yolcusu!
Tarih, manevi kariyer sahiplerinin önünde diz çökmüş nice maddi kariyer sahipleriyle doludur."
                                                                                                                         [Mücteba]

Bu sözü çok beğendim.Bu söz kendi sözünüz'mü? tırnak içinde verdiğiniz için merak ettim..