Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

ilk sevdigim ve sevenim ANNEM

Başlatan chatin_42, 25 Haziran 2007, 18:48:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chatin_42

Merhaba canım, çiçeğim, annem nasılsın?
Ben..? ben bu gurbet ellerde,yorgunum, durgunum, yastayım ses-n-sizim be annem...
Kaç zamandır sesini duyamıyorum, senin sesini duyamayınca günler geçmiyor ki bu gurbet elde,
sensiz yorgunum anne hiç bir şeye elimi atmak istemiyorum herşey üstüme üstüme geliyor anne sadece uyumak istiyorum belki gözlerim kapanınca seni görürüm avuturum kendimi rüyalarımda...
Bugün yastayım hüzünlüyüm anne, bir mahkum gibi kafesteyim sana gelmek istiyorum gelemiyorum...
offf bu ayrılık yokmu gömüyor beni suskunluğa, sensizlik çok acı veriyor, yanıyor ciğerim anne.!
İstemiyorum ne yar ne de başka birşey yanımda birtek sen ol o bana yeter annem..
off anne sen yoksun herşeye bir hoş bakıyor şimdi gözlerim alışkın değilim ki ben senin yokluğuna...
Biliyorum artık büyüdüm ama benim yüreğim halâ çocuk, sana çok ihtiyacım var anne...ah anne ah meğer bu ayrılık, bu hasret ne zor-imiş...
Sen yanımdayken sevgi cümleleri kuran yüreğim vardı benim meğer senin varlığın yüreğimdeki sevgimin varlığı demekmiş enne..!
Sensizim...Yüreksizim şimdi..
Bugün sevgi cümleleri kurmak gelmiyor içimden enne lanetler savurmak istiyorum bu ayrılığa...
Bugün suskunum anne karanlıkta susmak istiyorum umurumda değil dünya kendimi çektim kenara bir çocuk gibi ağlıyorum sensizliğe hani hiç akmayan yaşlarım var ya bugün durduramıyorum onları anne...
Anne ben ağlarken sen yanımdamısın? Yoksa bıraktığım o camdamısın halâ..?
Neredesin Annem....
Bırakma benim ellerimi..
Bak gözyaşlarıma...sen yanımdayken akmıyordu şimdi durduramıyorum onları anne..!
Özledim...seni canım annemmm
Özlüyorum seni...
Sen de özlüyor musun beni..?
sanma sahim herkesi sen sadikane yar olur
herkesi sen dostmu sandin belki ol agyar olur
sadikane belki ol  dildar olur
yar olur agyar olur dildar olur serdar olur

Fatihan

Elinize sağlık kardeşim. :(  :(  :(  :cry:

Himmet

Alıntı YapBırakma benim ellerimi..
Bak gözyaşlarıma...sen yanımdayken akmıyordu şimdi durduramıyorum onları anne..!
Özlüyorum seni...
Ana gibi yar, Kabe-i Muazzama gibi diyar olmazmış.Başka kim bu denli karşılıksız sevebilir ki..
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

İsra

Alıntı Yap
Ana gibi yar, Kabe-i Muazzama gibi diyar olmazmış.Başka kim bu denli karşılıksız sevebilir ki..
:x

ay-yüzlüm

hadisi şerif-elcennetü tahtel ekdamı ümmühat

cennet anaların ayakları altındadır ...

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

ana başa taç imiş
her derde deva imiş
bir evladı pir olsa
anaya muhtaç imiş..

RABBİM onların dualarını almayı bizlere nasip eylesin
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

Fatihan

Alıntı Yap
RABBİM onların dualarını almayı bizlere nasip eylesin

Amin inşAllah.

lalegül

Alıntı yapılan: chatin_42 - 25 Haziran 2007, 18:48:26

Bak gözyaşlarıma...
Özlüyorum seni...
Sen de özlüyor musun beni..?

Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)