Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Hangi gazeteyi okuyorsunuz?

Başlatan reis, 02 Aralık 2004, 20:09:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hangi gazeteyi okuyorsunuz?

Akþam Gazetesi
Hürriyet Gazetesi
Milliyet Gazetesi
Sabah Gazetesi
Türkiye Gazetesi
Vakit Gazetesi
Yeni Asya Gazetesi
Yeni Mesaj Gazetesi
Zaman Gazetesi
Milli Gazete
Taraf Gazetesi
Tercüman Gazetesi
Bugün Gazetesi
Ýnternetten Takip Ediyorum

racül

Bu bes yidizli apoletimi ilk resmi merasimde takmaliyim... :lol:

(Simarmaya basladim)
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

yusufum

Alıntı yapılan: "pamfilya"Vakitle yeni safak'a güvenmenin güvencesi nedir?
Ben onlara da güvenmiyorum. Basinda calisip da heberi, bilgiyi, menfaatleri, beklentileri, idealleri, düsünceleri dogrultusunda manipüle etmeyen bir gazeteci, bir basin kurulusu olabilir mi?

...

Pamfilya ,her gazetenin belirli bir siyasi ve kültürel misyonu vardır.
bize en yakın üç beş gazeteden biridir bunlar.Güvenmezsen bile ,çoğu zaman yaramıza merhem oluyorlar.Özellikle vakit gazetesi için diyorum.Yeni şafak sa biraz daha siyasi ağırlıklı.

Güven meselesine gelince ;neden güvenmeyelim ki?
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

racül

Neden güvenmemem gerektigini yukarida anlattim :lol:
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

abdülhamid

bu durumda medya ve manipülasyon kelimeleri arasindaki dogrudan alakayi (nevzuhur tabirle dogrusal iliskiyi) tesrih masasina yatirmamiz gerkiyor gibi geliyor, bana...Medyanin oldugu yerde mutlaka manipülasyon vardir.Bir yerde manipülasyondan söz edilmekte ise, orada mutlaka medya veya dolayli uzantilari mevcuttur.En carpici misaller icin bakiniz: Meydan Larousse cild: 18, TELEVOLE bahsi...

abdülhamid

MEDYAYA VE REKLAMA EVET(!)

Yaaav,arkadaslar, bundan bir kac yil öncesine kadar, iyi denilemese de orta halli bir gazete okuyucusuydum.Taa ki, su fikrayi okuyana kadar:

Iran devriminin mimari Humeyni, devrinde hem yaptigi inkilabin Islami muhtevasindan, hem de karakteristik özelliklerinden dolayi dünya basininin hic tutmadigi bir adammis. Humeyni ne yapsa uluslararasi medyaya kendini bir türlü begendiremiyormus.NE zaman bir aciklama yapsa, ne zaman bir basin toplantisi düzenlese medya hep aks-ül amel (ters tepki) veriyormus.Hasil-i kelam agziyla kus tutsa yaranamiyormus.

bir gün düsünmüs, tasinmis "dur yahu" demis, ben bir basin toplantisi düzenleyeyim; sunlara bir keramet izhar edeyim; denizin üstünde  bir yürüyeyim de, bari bu yönümle sevsinler beni."

Hemen ertesi gün ajanslara duyurulmus: falan gün, falan yerde, falan saatte, falanca denizin filanca sahilinde humeyni basin toplantisi düzenleyecektir, diye.

Neyse beklenen gün gelmis, humeyni medya mensuplarinin karsisina cikmis: "bakin" demis, "simdi denizin üzerinde yürüyecegim." Ve denize dogru yönelip denizin üzerinde yürümeye baslamis.

Ertesi gün gazeteler iri puntolarla su basligi atmislar: "Üstelik yüzme de bilmiyor."

Bu fikrayi okuduktan sonra, ben gazete filan okumayi biraktim.Simdi artik güzide televizyonlarimizin nadide asparagaslarini seyredip, su medya caginin iflah olmaz güzelliklerinde fena buluyorum.Fena fi"l medya makamindayim yani.

Ama biliyorum ki, her sabah günes hic te onlarin söyledikleri gibi dogmuyor.Aynen yahudi aktör Woody Allen"in da farkettigi gibi.

HAni bir dönem pek meshur olan hizli okuma kurslarinin güzelliginden söz ediyor: "Bir zamanlar cok moda olan hizli okuma kurslarina ben de gittim" diyor."Hatta Tolstoy"un Savas ve Baris"ini da iki saatte okudum.Olay galiba Rusya"da geciyordu."

eee, ne demisler :Kapilma reklamin rüzgarina, baglar seni medyanin rüzgarina...

abdülhamid

medyaya selam yola devam....

ASUDE

Alıntı yapılan: "abdülhamid"medyaya selam yola devam....

:x  :x  :x  :x  :x  :x  :x

Nihle

Bende milli gazeteyi okuyorum bazende vakit ama milli gazeteden MEHMET ŞEVKET EYGİ adlı köşe yazarının yazılarını okuyorum çokda beyeniyorum buarada herkesede tavsiye ederim............. :x
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

ASUDE

www.arifanradyo.com sitemize dakika dakika haberler gelmektedir....

abdülhamid

Mehemt Sevket Eygi abim bildigim kadari ile Bedir yayinevinin sahibidir.Ve bedir yayinevinin faydali yayinlari olmustur.Ama Mehemet Sevket   Eygi abim icin maalesef ayni cümleyi kullanamayacagim.Milli Gazete"deki kösesinde mütemadiyen, tabir caizse Islami kesimin hep negatif yanlarindan dem vurur.Yaaw, abicim bu islami kesim  denen seyin hic pozitif yani yok mudur? Gerci bazen benim de isime gelen yaklasimlari da olmustur.HAa, bi de mehmet abim su fesli fotograflarini medya arsivlerinden kaldirtsa iyi olur.

Evvelki satirlarimda da belirtmistim; pek gazete okumam. Ama mesela Milli gazete önüme gelse sevkle okurum.Ama yine gazete olarak degil de, yazarlari bakimindan...Mesela Süleyman cobanoglu, ibrahim tenekeci v.s. bir zamanlar ismet özel... biliyorsunuz ismet abim artik milli gazete veya milli görüs cizgisini birakarak eski cephesine geri döndü.veya eski cephesine yakin bi yerlere...ISmet özeli mehmet sevket eygi abim kacirtmistir diyecegim amma, aslinda ikisi de ayni kulvardan kosuyor ve ayni frekanstan yayin yapiyorlar: Genel Islami cizgiden hosnutsuzluk...LAkin bu hosnutsuzluk , insani pozitif cözümlere itmesi gerrekirken biri eski cephesinin civarlarinda aliyor solugu, digeri de karamsarlik  denizinin dibinden inci yerine istiridye cikartmaYA CALISIYOR."Ne günlere kaldik ey Gaazi Hünkar?"

Nihle

yoooooooo katılmıyorum. Dikkat ederseniz negatif yanlarının sonunda cözüm yollarını ve aslında bunlara müslümanlığı kamil olarak yaşamayanların vesile oldugunu uyanmamız gerektiğini nerdeyse hergün yineliyor...hatta bence bukadar dem vurmasına rağmen müslümanlarda kayda değer bi değişiklik olmuyo bide pohpohlansak kim bilir ne olacak....yinede size saygı duyuyorum..
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

armonya

devamlı vakite aboneyiz ama değişik gazetelerede bakarım ara sıra:)
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

c e z a

Ben de yeni şafak gazetesini okuyorum (en sevdiğim bölüm spor) :D

fazla bakamıyorum çünkü gazete benim değil bakma süresi de kısıtlı (bu arada gazete babamın) :x

müteallim

Alıntı yapılan: "c e z a"Ben de yeni şafak gazetesini okuyorum (en sevdiğim bölüm spor) :D
fazla bakamıyorum çünkü gazete benim değil bakma süresi de kısıtlı (bu arada gazete babamın) :x

zaten evladin mali olmaz demisler.yani babanin mali hep evladinin.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

sentez

şey ben de  :x vakit okuyorum...
YAŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER...
(kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)