Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

benim bir sorum var

Başlatan ASUDE, 11 Ağustos 2008, 01:06:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ASUDE

bir sorum var ama nasıl soracağımı bilmiyorum açıkcası....
aslında daha öncede duymuştum ve gülüp geçmiştim....
arkadaşım bugün bir soru sordu ve cevap veremedim .... bu konuda bir bilgim yoktu çünkü internette çevirgel mi geri getir mi tam olarak hatırlayamıyorum ama bu isimde bir dua varmış ve giden eşin evine bağlanması için okunuyormuş....

bu konuda bilgisi olan var mı ben bir bilgim olmadığı için cevap veremedim... bilgisi olan var mı acaba? ş2))

müteallim

Alıntı yapılan: ASUDE - 11 Ağustos 2008, 01:06:49
bir sorum var ama nasıl soracağımı bilmiyorum açıkcası....
aslında daha öncede duymuştum ve gülüp geçmiştim....
arkadaşım bugün bir soru sordu ve cevap veremedim .... bu konuda bir bilgim yoktu çünkü internette çevirgel mi geri getir mi tam olarak hatırlayamıyorum ama bu isimde bir dua varmış ve giden eşin evine bağlanması için okunuyormuş....

bu konuda bilgisi olan var mı ben bir bilgim olmadığı için cevap veremedim... bilgisi olan var mı acaba? ş2))

internet ortaminda bunun gibi seylere yer yok sanirim.simdide sihre ve muskaciliga baslamayalim.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

ASUDE

ya aslında bende bu şekilde düşündüm ama tam olarak birşeyde söylemek istemedim ...
dediğim gibi bu konuda bir bilgim yok....
ben arkadaşıma sadece bu şekilde uğraşmaktansa rabbime dua et O'nu  ol demesiyle herşey olur dedim ama beni dinleyeceğini pek sanmıyorum...