Bilgisayarınızı temizlemek için ideal

Başlatan ebuzerr, 22 Temmuz 2006, 15:27:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebuzerr

Diyelimki Bilgisayarımıza bircok kez virus bulaştı temizledik trojanlar girdi sildik spywarelar malwarelar ugradı durdu hepsini kovduk tabii bunları yaparken bilgisayarda kalan parcacıklar cabası hepsi size artık olarak kaldı. Bunları bırakın coğumuz bilgisayara çeşitli programlar kurarız kaldırırız bunu sürekli yaparız çünkü programlar daima insanları cezbeder yok photoshop eklentisi yok bilmem ne tool u yok oyun patchleri derken son yaptığımız işlem format tır yada yeniden kurulum işte format yapmadan önce size öneride bulunacağım kendiminde bizzat denediğim registry nizi düzenleyen bir programı önereceğim hiç hata olmaz dediğim bilgisayarımda 121 tane registry hatası buldu ve düzeldi rahatladı yani bilgisayarım linki veriyorum hayırlı olsun  

http://www.lidownloads.com/partners/registrybooster/
Seri Numarası : 00X242-JJ5YYP-5Z8Z6C-7570NG

Vuslat Yolcusu

Alıntı Yap
Allah razi olsun sevgili ebuzer kardesini, seni bize Allah gönderdi. ilac gibisin masaAllah
:P

mis7take

saol ebuzer kardeş uzun zamandır böyle bir şey arayordum
GeZdİMM YeMeni ŞaMı EttİM İLmİ TaLEb MeĞeR İLiM bOş İMİş İLLA EDEP İLLA EDEP

mis7take

yalnız bir şey sorucam format mı çekmek gerekiyor bilgisayara oarasını anlayamadım da

mis7take

yalnız bir şey sorucam format mı çekmek gerekiyor bilgisayara oarasını anlayamadım da

ben biryolcuyum

SAĞ OL KARDEŞ  PAYLAŞTIĞIN İÇİN
Senden daha yüksek birisi konuşurken onun söylediğini daha iyi bilsen bile sakın itiraz etme.

sahsuvar

Alıntı yapılan: "mis7take"yalnız bir şey sorucam format mı çekmek gerekiyor bilgisayara oarasını anlayamadım da

hayır arkadasım  format atarsan zaten sorun kalmıyor..bu programı sıtesınden ındır sonra verılen serıalı gır....pc de calıstır.

TESEKKURLER

i.p.e.k

saol kardeşim paylaşım için teşekkürler
.oOBir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar; Bir kibrit bir milyon ağaç yakar... Oo.

Asfa

İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...