Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Ehli maneviyyattan bir şiir

Başlatan maslak, 21 Mayıs 2008, 15:48:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maslak

benim adım televizyon

hezeyan kusarım ton ton                                                           mana koyboldu tozumda             
benim adım televizyon                                                               kalpler kavruldu tuzumda
çalışmaya veririm son                                                                dünya benim boynuzumda
benim adım televizyon                                                                benim adım televizyon

cami cemati  beş on                                                                  ben var isem olmaz sobet   
benimki bin kere milyon                                                             o semte uğramaz rahmet   
dinli dinsiz laik mason                                                                kin,ihtiras,fitne,dehşet   
benim adım televizyon                                                                benim adım televizyon

yatsı namazı kıldırtmam                                                              her yere akın ederim 
sabah namaza kaldırtmam                                                          uzağı yakın ederim   
söylenenlere aldırmam                                                                sade bana bakın derim
benim adım televizyon                                                                 benim adım televizyon

zorla her eve girerim                                                                    herkes bir bahane bulur
ev sahibine söverim                                                                     yolları bana doğrulur
gafilleri pek severim                                                                     nifak mayamla yoğrulur
benim adım televizyon                                                                 benim adım televizyon

namazlarda vesveseyim                                                               beni reddetti sofular
ehli dünyaya neşeyim                                                                  sonunda teslim oldular
sevincimden dört köşeyim                                                            karşı koyamaz oldular
benim adım televizyon                                                                  benim adım televizyon

bana bakan gözler yandı                                                               ışık değilim aynayım
yalanıma herkes kandı                                                                  ben hep güçlüden yanayım   
ne söylemişsem inandı                                                                 rolümü iyi oynarım
benim adım televizyon                                                                   benim adımtelevizyon

öldürücü bir ağıyım                                                                       daim uzağım haktan
nefsin keskin bıçağıyım                                                                 kumandalıyım uzaktan
kör şeytanın çırağıyım                                                                   bakan kurtulmaz tuzaktan
benim adım televizyon                                                                   benim adım televizyon

yıktı utanma hissini                                                                        .....
yaptım herşeyin tersini                                                                   .....
bozdum müslüman neslini                                                              .....
benim adım televizyon                                                                    .....   

rahmet değilim lanetim                                                                   alaları ettim deni
aslında ben bir aletim                                                                     unutturdum sana seni   
vardır kasıtlı bir gayretim                                                                 şimdi tanıdın mı beni   
benim adım televizyon                                                                    benim adım televizyon

geğik gibi boynuzum var
paylaşılacak kozum var
namusunuzda gözüm var
benim adım televizyon