Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

teşekkür ederim

Başlatan mcirak28, 27 Aralık 2011, 02:20:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcirak28

teşekkür ederim

mazhar

Alıntı Yapsoru sordum, uygun değilse kaldırılsın demiştim. sanırım arkaşlar kaldırmış ama, nedense kaldırdık diye bir şey söyleme zahmetinde bulunmamışlar. kaldı ki en azından bir mesaj beklerdim

Kızmanıza gerek yok,yöneticiler,sitede mümkün olduğu kadar.her yere yetişmeye çalışıyorlar.en azından soruyu kaldırmışlar.siz gördünüz kaldırıldığını...
sizin de katlımlarınızı bekleriz...
Saygılar.

İsra

Alıntı yapılan: mcirak28 - 27 Aralık 2011, 02:20:56
soru sordum, uygun değilse kaldırılsın demiştim. sanırım arkaşlar kaldırmış ama, nedense kaldırdık diye bir şey söyleme zahmetinde bulunmamışlar. kaldı ki en azından bir mesaj beklerdim

bende size hayrettim doğrusu :)

hem kaldırabilirsiniz diyorsunuz hem de mesajla haber verilseydi diyorsunuz :)

neyse yanıt kısa zamanda mailinize gelecektir inşaAllah

yagub

bende çook merak ettim bu soruların cevaplarını. bizimde başımıza geliyor böyle sorular . bizde öğrensek ona göre cevap verirdik. mcirak28 in soruları çoook kaliteliydi. ama cevaplarını nasıl öğrenirim bilmiyorum.
OKU VE TEFEKKÜR ET.

mazhar

Alıntı Yapmcirak28 in soruları çoook kaliteliydi

Tebrikler.Litaratürümüze yeni bir kelime daha kattınız.Bende kalitesiz sorular nelerdir ,diye düşünmeye başladım:)

mcirak28

kardeş bana mail yoluyla cevap gelecek. gönderecekerini yazmışlar. eğer gelirse, ve cevabı veren şahsında müsaadesiyle size yardımcı olmak babından paylaşırım inşaAllah

Alıntı yapılan: yagub - 28 Aralık 2011, 17:20:31
bende çook merak ettim bu soruların cevaplarını. bizimde başımıza geliyor böyle sorular . bizde öğrensek ona göre cevap verirdik. mcirak28 in soruları çoook kaliteliydi. ama cevaplarını nasıl öğrenirim bilmiyorum.

Alıntı yapılan: mazhar - 29 Aralık 2011, 03:17:24
Alıntı Yapmcirak28 in soruları çoook kaliteliydi

Tebrikler.Litaratürümüze yeni bir kelime daha kattınız.Bende kalitesiz sorular nelerdir ,diye düşünmeye başladım:)

mcirak28

nedense hala mailim boş. yani konuyla ilgili cevap gelmedi. ama umutla hala bekliyorum. selam ve dua ile

mazhar

Maillere takılıp kalmayın,katılımcı olursanız daha iyi....
Değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz...