Cep telefonunuzla yaptığınız konuşmalar dinleniyor mu?

Başlatan elzem, 11 Temmuz 2008, 02:12:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

BİR TELEKOMCU OLARAK SÖYLEYEYEYİM..DİNLENEMEYECEK TELEFON YOK..YANLIZ..SAVCILIK İZNİ GEREKİYO..YOKSA SUÇTUR

ihvan

FAZLADA TAKMAYIN BU SİTEDEN VATAN HAİNİ ÇIKMAZ.DİNLESİNLER

Fatihan

Son günlerin popüler olayı.Bakkal, manav, öğrenci, tornacı, kaportacı evyah dinleniyor muyum yoksa diye numarasının başına 2 ekleyip arıyor kendini.Yahu sen kimsin ki seni dinlesinler diyesi geliyor insanın.Dinleme olayı teknik olarak mümkündür elbette ama bu numaranın başına 2 eklenmesi safsatadan ibarettir.

Dinlenildiğini düşünen insanlar da zaten tedbirini alıyor.

elzem

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim hepinize:)

İçime su serptiniz :) :) :)
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

ASUDE

dinlenme olayı tabi mümkündür ama bahsedildiği gibi savcılık izni ile....
ya beni dinlesinler ne olacak????
sen arkadaşınla şunu konuştun diye suçlu durumuna mı düşürecekler... sanmıyorum... çünkü suç teşkil edecek bişi yapmıyorum o yüzden içim rahat varsın dinlesinler:)

ruy-ı zemin

bence dinlemeden daha önemli olan cep telefonunun vücuda verdigi zararli sinyaller, vücuda yaydigi radyasyon hakkinda tartisalim. ingiliz bilimadamlar1ndan birisi cep telefonunun sigaradan daha tehlikeli ve kanser riskini artirdigini söyleyen bi yazi okumustum.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

talib 67

dinlesin kardesim bizim cogu zaman konustuklarimiz ayni sohbetgibi onlarda faydalanmis olurlar :hihi &)

elzem

Haklısın ruy-ı zemin kardeşim elbette cep telefonun verdiği zararlarıda gündeme getirmeli ve tartışmalıyız ama bence bu dinlenme konusu da çok hafife alınıcak birşeymiş gibime gelmiyor :)
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

dört mevsim

dün ben de 532 li nomu aradığımda uzun uzun çaldı sonra diksiyonu düzgün bir bey çıktı ben kimsiniz deyince nereyi aradınız dedi numaramı söyledim bu noyu aramıştım diye
yanında birkaç kişi daha vardı onlar da birileriyle konuşuyorlardı
hani müşteri temsilcileriyle konuşurken yandakinin de sesi duyulurya
telsiz lafı geçti
telefonumun dinlendiğine şaşırmadım
senelerin nosu ve 32 li
bence dinleniyor olması hem iyi hem kötü
zaten kime ne zararımız var ki

ASUDE

ya bence bu şekilde birşey imkansız telefonlar dinlenebilir savcılık izniyle ama bizim bunu numaramızın başına 2 rakamı koyarak aramamızla bir alakası olamaz bence.... yani bu kadar basit bir şekilde dinlenilip dinlenilmediğimizi çözemeyiz...

elzem

Alıntı yapılan: ASUDE - 15 Temmuz 2008, 21:46:42
ya bence bu şekilde birşey imkansız telefonlar dinlenebilir savcılık izniyle ama bizim bunu numaramızın başına 2 rakamı koyarak aramamızla bir alakası olamaz bence.... yani bu kadar basit bir şekilde dinlenilip dinlenilmediğimizi çözemeyiz...

Değil mi ama?Size katılıyorum asude kardeşim.Bence de bu kadar basit değildir bu iş.
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

ihvan

bu dinlenme işini fazla tkmışsınız...bu memleketin gerçek sahipleri osmanlı torunu bizleriz..korkunun ecele faydası olmadığını en iyi bilen biz olmamıza rağmen,,bu tedirğinliği anlamadıM

elzem

Alıntı yapılan: ihvan - 18 Temmuz 2008, 10:37:41
bu dinlenme işini fazla tkmışsınız...bu memleketin gerçek sahipleri osmanlı torunu bizleriz..korkunun ecele faydası olmadığını en iyi bilen biz olmamıza rağmen,,bu tedirğinliği anlamadıM

Aslında haklısınız ihvan kardeşim :)

Bu kadar tedirginliğe hiç gerek yok sanırım :)
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

Fatihan

söz verdik

Alıntı yapılan: osmanli - 14 Temmuz 2008, 16:22:52
dinlesin kardesim bizim cogu zaman konustuklarimiz ayni sohbetgibi onlarda faydalanmis olurlar :hihi &)

bencede:)
ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana