Enn güzel İstanbul fotoğrafları

Başlatan Tesniye, 17 Eylül 2008, 13:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

rayiha

resimler kendi çekimimdir! s1))

Bir Kİtabullah-ı Azamdır Seraser Bu Kainat Hangi Harfi Yoklasan Hep Manası Allah Çeker...

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

ENE 67

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

feyiz

Fotoğraflar müthiş keyifle izledim...Emeğinize sağlık kardeşlerim...
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

ENE 67

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

nirvana

çok güzel fotoğraflar insan bir kez daha buraları gezmiş gibi oluyor,
vazgeçilmez şehirlerden biride istanbul ...
elleriniz dert görmesin :)
tabi sizde (görmeyin )
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

Lika

Amin. Allah razı olsun nirvana kardeşim :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

hizmetci

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

İsra

ravzagül

ben de İstanbulu çok seviyorum çok da özlüyorum ama orada azcık uzun süreli kalınca bi tuhaf oluyorum.sanki vakit çok hızlı geçiyorrr.sizde de öyle oluyor mu bilmem?bu arada resimler için teşekkürler.....

sehle

الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

Lika

Harika bir çalışma. Teşekkürler sehle :)