Ramazan Bayramı Tebriği

Başlatan antepli, 29 Eylül 2008, 10:26:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BT 857

yarin firsat olmaz tabiki bizde simdiden tüm kardeslerin bayramini tebrik edelim.bayramimiz bayram olsun insAllah
LA TENSENA

selcuklu

Alıntı yapılan: münzir - 08 Eylül 2010, 14:13:42
Tüm İslam aleminin ve forum ehlinin Mübarek Ramazan bayramlarını tebrik ederim. Ahirette de bayram yapabilmek duasıyla...

aydeniz

Tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun,tekrar kavuşmak dileğiyle..

zaman_1453

Alıntı yapılan: müteallim - 21 Eylül 2009, 17:56:03
af ayi olan ramazani serifi geride biraktik.netice olarak bayrama ciktik mübarek bayraminizi gtebrik eder hakiki bayram olan cemali ilahide bulusnayi arzu eder hayirlara vesile olmasini hazreti Allahdan niyaz ederiz.

sehle

الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

eginli

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

Fatihan

Bayramımız Mübarek olsun...

slann

bütün müslüman kardeşlerimin RAMAZAN BAYRAMI mubarek olsun..

cennet_nuru

Bütün üyelerimizin ste sorumlularının ve bütün islam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim...
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Miftahulkuluub

Ramazan Bayranızı tebrik ederim. Nice Sadakatli Bayramlara hep beraber inş.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

ylnzben

Ramazan Bayramınızı tebrik ederim
__Allah kerimdir amma kuyusu da derindir. İp ve kova olmayınca su çıkmadığı gibi, nur ve feyz de çıkmaz.__

hayal-i sefid

Bütün arkadaşların ramazan bayarmı mübarek olsun.Rabbim hayırlara vesile kılsın...

İsra

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

meyyit-i müteharrik

bol şekerli bayramlaaaar (aman dişlere dikkat)
görmem mümkünken açamıyorum gözlerimi