Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kendi Getirdiği Odunlar

Başlatan Fatihan, 09 Mayıs 2007, 14:26:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

Köylü bir kadın kocasının bin bir zorlukla dağdan getirdiği çıraları konu komşuya dağıtır, kısa zamanda bitirirmiş. Kocası artık dayanamamış.Çıra için dağa giderken hanımını da götürmüş.İki yük çıra hazırlamışlar.Yüklenmişler.Oflaya ,puflaya köye gelmişler.

Kadın kan ter içinde kalmış ,iyice yorulmuş.Çıra getirmenin ne kadar zor olduğunu anlamış.Çıranın geldiğini gören komşuları ertesi gün hemen istemeye gelmişler.Bu defa kadın:

-VAllahi komşular ,kendi getirdiğim çıralardan bir kıymık bile veremem.Kocamın getirdiklerine ise hiç karışamam gidin ondan isteyin demiş.

Vuslat Yolcusu

kardesim ellerinize saglik :)

İsra

Ahi

Alıntı yapılan: "kenz":) Eline sağlık Teşekkur ederiz
[glow=yellow,2,300]Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür. – Schopenhaver[/glow]

alanyasultanı

Ellerine sağlık kardeşim .Ders alınması gereken bir konu hakikaten.
Ben bu yöntemi evi düzenli bırakmadıkları vakit çocuklarda uyguluyorum etkili bir yöntem...... :) zs2))

ihvan

teşekkürler..emek verilerek kazanılan değerler kıymetlidir.kişilerin hazıra konması ve harcaması kolaydır..........

afrah

Alıntı yapılan: ihvan - 21 Ekim 2008, 11:02:30
teşekkürler..emek verilerek kazanılan değerler kıymetlidir.kişilerin hazıra konması ve harcaması kolaydır..........
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....