Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Icinden Geceni Söyle...

Başlatan duha, 12 Aralık 2008, 04:17:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

sanki yakında şiddetli diş ağrısı çekeceğim  :dragur:

setre

Bursa ne güzelll şehirrrr (:
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

duanur

evet Bursayı çok seviyorum...
NE EDERSİN KENDİNE EDERSİN KENDİ KENDİNE...

sevgisiz

insan içinden geçenlerin yarısını demeli çünkü bazen insanın içinden karşısındakine dememesi gerekeni derse hem o üzülür hemde siz pişmanlık duyarsınız keşke dersiniz bunun için keşke dememek için aklından her geçeni söylememek lazım buda benim nacizane fikrim tabiki
en azından ben öyle yapıyorum

nirvana

şimdi içimden geçen mi chat hakkındaki yazıyı okuyupta insanlar ne kadar cahil diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayretsin
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

turkoglu

sadakat.net te daha çok vakit geçirmek istiyorum :)
"Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz..."

Mahi

hizmetci

insanlar bagzen ne morel bozuyor Allah askina
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

zkupeli

eskisinden daha hayırlı olmak istiyorum içimden geçen budur işte :sas    -))? bi de yeter artk imam hatiplileri mağdur etmesinleeeerr yaavvss  h33))  a21))  :usgunn:

misvak

Şuan içimden hiçbişey geçmiyor :)
Dava...yürek ister...Dava Bilal gibi kızgın kumlara ve taşlara rağmen Allah diyerek ölmektir...

cennet_nuru

Ya Rabbim!!!SEN den başka hiçbirşeyi olmayan bizler SENden başka herşeyi olanlardan SANA sığınırız...Bizleri bizsiz bırak ama SEN siz bırakma.....içimden bunlar geldi...
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

hizmetci

dünyada hersey yalan en güzeli iman mevlam son nefes dahil bu yolda olmayi nasip etsin
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

setre

Çıldırmaya az kaldı  :kisss
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

osmanli

Alıntı yapılan: hizmetci - 25 Haziran 2009, 22:46:39
dünyada hersey yalan en güzeli iman mevlam son nefes dahil bu yolda olmayi nasip etsin

tercüman

İzin yok içimden bir şey geçemiyor.
All I know is that I know nothing.
Tüm bildiğim hiçbir şey bilmediğim.
-Sokrates-