Bebeklerin dis cikarma dönemlerinde kullanilan maddeler:

Başlatan hizmetci, 05 Şubat 2009, 11:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hizmetci

s.a. kardeslerim,sorum su:uzmanlarin bebeklerin dis cikarma dönemlerinde agrilarini hafifletici.kendilerini iyi his etmeleri icin kozalakli cam agacinin recinesini(akindirak) iyi geldigini söylüyorlar. yani bundan meydana gelen kehribar kolyesinin agri sizi önleyici oldugunu söylüyorlar. acaba bebegimizde kullansak dinimizce bir mahzurü varmi? almancasini yaziyorum, belki daha kolay anlasilir: Bernstein,das versteinerte,ca. 200 millionen Jahre alte Harz von Nadelbäumen, gehört traditionell zu den Heilsteinen. Aufgrund seiner entzündungshemmenden Wirkung findet er schon seit Jahrhunderten Anwendung zur Linderung bei Zahnbeschwerden.

2.soru: yine dis cikarma döneminde Meneksekökünün iyi geldigini söylüyorlar, sizin bilgileriniz varmi bu konuda: Allah razi olsun
meneksekökü-Veilchenwurzel
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

hizmetci

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Emir-ül Bahr

Aleyküm Selam,

Yedi aylık yeğenim diş çıkarıyor bizimkiler bunun için bir jel kullanıyor. Çok fazla anlamam ama imkanınız varsa eczaneye gidip böyle bir jel almanızı önerebilirim.
Gönlünün idrakını duyacaksın
Gönlünü şiirlere, sazlara söyleteceksin
Bütün bunlara söyletemeyecek sırların varsa
Susacaksın...

Hz. Mevlana

müteallim

Alıntı yapılan: hizmetci - 14 Şubat 2009, 17:26:23
neden kimse cvb vermiyorki

neye kimse cevap vermiyor diye sitem ediyorsunuz.cak agacinin ne sakincasi olacak cam sakizi coban armaganidemisler.

belki sizin sordugunuz seyi arkadaslar bilmiyor tanimiyor olabilirler biraz daha acarsaniz iyi olur-
.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

hizmetci

benimki sitem etmek degilki, müteallim kardesim. sizlerle paylasmak istedim sadece. benim anlatmak istedigim hani yani bidat falan olmasin bu kolyeyi takmak.,birde yan tesir yapar bebekde. jel de iyi olabilir ama dogali tercih etmek istiyorumda.

hizmetci

peki acayim: kehribar taslarindan meydana gelen kolye bilhassa almanlarda cok kullaniliyor. kullanma nedeni: kendini iyi his etmek icin bilhassa bebeklerin dis cikarma dönemlerinde. yani sizlerin bu konuda bilginiz varmi? bizim dinimizcede buna igtikad edilirmi? bir sakincasi varmi yani?

İsra