Camilerde ayak uzatılıp yatılır mı?

Başlatan Kabristan, 31 Temmuz 2009, 15:33:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kabristan

Konu başlığıma bakıp müstehcen bir sorunum var sanmayın ...Benim ve sanırsam ki yanılmıyorum birçok kardeşimizin sıkıntısıdır camilerde sereserpe yatmış uyuyan insanlardan sıkıldım ...Her halleri ile itici vede gazcılar ayak kokusu da cabası nedir bunlara yapılacak işlem ?.Bayanlar da dahil bayazıt camiinde rica ettiğim bir hanımın bana verdiği cevap aynen aktarayım efendim "eee ne olmuş biz hac vazifemizi yapar iken de kimse uyumamıza karışmadı" h33)) e56))

Yönetim: Konu başlığı değiştirildi.
Kabristan etrafında kara taştan bir duvar.
Duvar dışında kalan mahpuslara haber var..

ahfa

bencede üzerinde durulması gereken çok hassas bi konu artık cami cemaatide eskisi gibi değil kanaatindeyim en azından gördüklerim böyle düşünmeme sebeb oluyor.
ayak kokusu yada farklı bi koku konusunda bişey diyemem ibadet için katlanılır ama başka birinin camide yanlışına katlanılırmı bilmem.
ve cemaatin yaptığı hatalardan biride(tabikide herkesi kastetmiyorum eminim bu yanlışa düşmeyenler vardır)küçük çocukların dışlanması.
genelde camide oynayan gezen çocukları dışarı çıkartırlar,gürültü yapanlara kızarlar tabi çocuklarda malesef bundan kötü etkilenip camiden soğuyor.Rabbim cümlemize hakkıyla başkasının hakkına girmeden ibadet etmeyi nasip etsin.
Mutluluk, alınan her nefesin bir ikramı ilahi olduğunu bilmektir.

müteallim

bu duruma iki kelime ile cevap vermek isterim mukaddes beldelerde mukaddesata hürmet kalmamis kur´ani kerim yere konur okunur abdest mefhumu yok camilerde yatilir kipleye hürmet yok bu tamammen vehhabi zihniyetinin insanlari hürmetden uzaklastirmasidir maalesef kur´ani kerin duvarda asili oldugu halde sabaha kadar uyumayan ayakda bekleyen ecdadimizi düsününce ne kadar hürmetden uzaklastirildigimiz anlasiliyor yani vehhabi zihniyeti bizide sarmis.o zaman ehli sünnet ulemasina ve münminlere cok vazife düsüyor demektir.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

zaman_1453

Alıntı yapılan: müteallim - 01 Ağustos 2009, 00:26:54
.o zaman ehli sünnet ulemasina ve münminlere cok vazife düsüyor demektir.