neden üye oldum

Başlatan fakir_fani, 09 Mart 2009, 19:51:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fakir_fani

forum kurallarınızda çok önemli ayrıntılara yer vermenizden dolayı bu foruma üye oldum kardeşlerim.
hepinize selamün aleyküm.
2 seneye yakındır ismini vermeyeceğim nurcu bir foruma üyeydim.
oradaki kardeşlerime sizin forum kurallarınızda yer alan; cinsiyet belirtmeme vb. detayların önemini forum yöneticilerinden bazılarına anlatamadım.
nur dairesinin içinden bilen biri olarak beni en çok rahatsız eden şey, bu tip forumlar yüzünden nurcular hakkında yanlış imajın oluşmasıdır. halbuki hakiki nurcular, böyle takva meselelerinde herkesden fazla hassastır. kardeşlerim bunu böyle bilin. hakiki nurcular o tip forumlardan çok rahatsızdırlar. ama onların sesi o meydanlarda çıkmıyor ve birileri tarafından onların sesi sürekli kesiliyor.
bu forumun kuralları, nurcu bir forumda da olması gereken kurallardır. bu kuralları forumunuzda uyguladığınız için sizlere katılmaya karar verdim. maşAllah, barekAllah.
Allah yar ve yardımcınız olsun ehli sünnet kardeşlerim.

nirvana

aleyküm selam
hoş geldiniz :)
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

Lika

Hoş Geldiniz kardeşim.
Hayırlı olsun :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Tuğra

〰〰〰〰🐠

İsra

Sadakat ailesine hoşgeldiniz fakir_fani

fakir_fani

Allah razı olsun hepinizden.

Lika

Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim. Sizin vesilenizle çok önemli bir hakikati yeniden hatırladık. Müslüman, her yerde üzerinde taşıdığı şiarı, misal davranışları ile istisnasız her ortamda örnek alınan, hal ve tavırları dikkatle izlenen insandır. Bu nedenle adı sanal dahi olsa bu internet ortamını evi gibi görebilme lüksüne sahib değildir.

Zira yaptığı en ufak bir hata tüm müslüman, müminlere şamil edilir ki; bu vebalin altından kalkamaz. Bu nedenle müslümanlar günümüzün bir realitesi olan internet ortamında her daim teyakkuz halinde olmalı, hal ve tavırlarında âzami dikkatli olmalıdır. Her söz ve fiil ve her davranışı nasıl ki sanal dışı hayatında dikkat gerektiriyorsa, aynı hassasiye internet ortamı için de geçerlidir.

Unutmayalım sanalda her tür yapılan hatalı adım, kişiye her dünya hem de ahirette kayıplara neden olur, Allah muhafaza eylesin cümlemizi.

Bu yönde herbirimiz, birbirimizi uyarmak ile mükellefiz. İnşaAllah internet gibi bir nimeti, nikmete dönüştürmeden istifade edebilenlerden olabilmek duası ile.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Günbatımı

Ben de üye olurken, forum kurallarında en çok dikkatimi çeken maddeydi bahsettiğiniz...

İster istemez bazı konularda cinsiyetler belli oluyor ise de, asla ön plana çıkmıyor.

Üyeliğiniz hayırlı olsun, yararlı paylaşımlar inşaAllah...   :hos:
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

lalegül

Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)

enfa

Hayırlı olsun üyeliğiniz, zamanla farkımızı daha iyi anlayacaksınız.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

HAYRUNNİSA

Alıntı yapılan: fakir_fani - 09 Mart 2009, 19:51:34
forum kurallarınızda çok önemli ayrıntılara yer vermenizden dolayı bu foruma üye oldum kardeşlerim.
hepinize selamün aleyküm.
2 seneye yakındır ismini vermeyeceğim nurcu bir foruma üyeydim.
oradaki kardeşlerime sizin forum kurallarınızda yer alan; cinsiyet belirtmeme vb. detayların önemini forum yöneticilerinden bazılarına anlatamadım.
nur dairesinin içinden bilen biri olarak beni en çok rahatsız eden şey, bu tip forumlar yüzünden nurcular hakkında yanlış imajın oluşmasıdır. halbuki hakiki nurcular, böyle takva meselelerinde herkesden fazla hassastır. kardeşlerim bunu böyle bilin. hakiki nurcular o tip forumlardan çok rahatsızdırlar. ama onların sesi o meydanlarda çıkmıyor ve birileri tarafından onların sesi sürekli kesiliyor.
bu forumun kuralları, nurcu bir forumda da olması gereken kurallardır. bu kuralları forumunuzda uyguladığınız için sizlere katılmaya karar verdim. maşAllah, barekAllah.
Allah yar ve yardımcınız olsun ehli sünnet kardeşlerim.

Üyeliginiz hayırlı ve daim olsun inşAllah kardeşim. Bir noktaya dikkat çekmek istiyorum şucular bucular diye hitap etmektense saygı çercevesi içine alarak nur cemaati diye adlandırmak daha dogru degilmi?