Sadakat Yıldızları

Başlatan SadakatNet, 03 Mart 2009, 03:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enfa

Her dalda oscara layık olmuş  &)

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

racül

Bu sitede sitenin kapisina koydugu senzorun kablosunun ucunu kulagina baglayarak uyuyan birileri var galiba. Kapidan iceri bir hayal girse, kayda geciyorlar...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

narçiçeği

tebrikler  &) harika bir çalışma olmuş emeklerinize ,akıllarınıza sağlık .... zm2))
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu
Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu

Gül_Sultan

Alıntı yapılan: İsra - 03 Mart 2009, 05:23:40
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş  :)

Ellerinize ve emeklerinize sağlık
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

mütevazi

güzel olmus seyretmeye deger.

Nakkaı

Sadakat Yıldızlarını tebrik ederiz, rollerini çok başalı oynamışlar.  :)

ihvan

teşekkürler gayet veciz olmuş,tesniyeyi bitirdik lakin SADAKAT a durmak yok,zirveye devam.

ke68

çok güzel teşekkürler

MAVERA02

Ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş
Doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni
Eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni

ay-yüzlüm

Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

cennet_nuru

Arkadaşlar gerçektn çok güzel...elinize emeğinize sağlık gün geçtikçe dahada çok sewiorm bu sitei ve hepinizi aranıza yeni katılmama rağmen çok çabuk alışmaa başladım Allah hepinizden razı olsn
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

müteallim

böyle sicak yuva  bulamazsiniz net ortaminda birde ehli sünnet müntesiplerinin bulundugu site olunca dahada güzel her sey.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

adilcevaz

çok güzeldi.elinize emeginize saglık.
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu
Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu
Terk etme insafı makamı imtihandır bu
Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!

ENE 67

Hazirlayan cok güzel hazirlamis,emegine saglik  &))
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

Himmet

Çok hoş olmuş.Hazırlayanların ellerine sağlık.Akşam akşam gülmekten kalbime sancı girdi yahu.Film biraz daha devam etse idi sekteye uğracaktı.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..