Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Otopark

Başlatan aronin, 28 Şubat 2009, 01:14:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aronin

Selaymun Aleykum kardesler.
Bizim buralarda otopark alaninda arabayi belli bir sure parketmek icin bir makinadan bozuk para atarak fis aliriz ve o fiside arabanin camina yakin koyariz ki kontrol oldugunda saati gorunsun ve ceza alinmasin.
Ben cogu zaman eger 1 saatlik fis almissam daha once otoparki terkediyorum.Ama gecen gun normal odedigim sureden 5 dakika daha fazla kalmisim.Ve ceza dahi almadan ciktim otoparktan.Sizce burada uzerime hak kalmismidir ?

aronin

1 aydir bekliyorum kimsenin cevap verdigini gormedim.Bundan sonra bu siteye asla soru sormam.

Fatihan

Alıntı yapılan: aronin - 21 Mart 2009, 23:35:34
1 aydir bekliyorum kimsenin cevap verdigini gormedim.Bundan sonra bu siteye asla soru sormam.

Gözden kaçmıştır belki kardeşim  :oops:

cennet_nuru

Kardeş bnce bu oradaki görevlilern hatası ama için rahat etmiyorsa gidip danışmanda fayda var bence üstüne hak kalmaz ama en iyisini ve doğrusunu ancak Allah bilir bize düşen yardım etmek 
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

müteallim

Alıntı yapılan: aronin - 28 Şubat 2009, 01:14:02
Selaymun Aleykum kardesler.
Bizim buralarda otopark alaninda arabayi belli bir sure parketmek icin bir makinadan bozuk para atarak fis aliriz ve o fiside arabanin camina yakin koyariz ki kontrol oldugunda saati gorunsun ve ceza alinmasin.
Ben cogu zaman eger 1 saatlik fis almissam daha once otoparki terkediyorum.Ama gecen gun normal odedigim sureden 5 dakika daha fazla kalmisim.Ve ceza dahi almadan ciktim otoparktan.Sizce burada uzerime hak kalmismidir ?

a.s.
kardes cok ince düsünmüssün merak etme hak olmaz zaten oto parklarda 15 dakika cikis icin parasiz süre vardir.insaAllah diger haklardada böyle titiz oluruz,
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

aronin

Allah(c.c)razi olsun arkadaslar.Hepinizi cok seviyorum..