Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

ctrl+v

Başlatan orontez, 27 Mart 2009, 15:25:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mahi

Kur’an-ı kerimi herkes anlayamaz

ihvan

ctrl+V...anlayamadım ..?anlayan varmı?

Mücteba

Fark etmek değişmektir, niyet etmek yola düşmektir. Fark etmeye bakıp, niyetinizi sahih tutun. Zamanın Sahibini arayın.

İsra

Alıntı yapılan: ihvan - 17 Aralık 2010, 11:26:47
ctrl+V...anlayamadım ..?anlayan varmı?

CTRL V : CTRL tuşu ile V harfinin olduğu tuşa aynı anda basarsanız ; CTRL V ile  geçici olarak bilgisayarın hafızasına kopyalamış olduğunuz doküman veya satır , resim, yazı, tema ve şablon ve kutucuklar vs..'yi mauseniz ile cliklediğiniz alana yapıştırabilirsiniz.. mause sağ tuş;copy paste.

Emir-ül Bahr

Bir yorumumda "mankurt" kelimesini kullandığım için yorumumun bu kısmı kesilip biçilip yayınlanıyor. Her seferinde bu kelimenin geçtiği cümlelerim sansürleniyor. Kelime bilgisinden yoksun insanları lütfen editör diye yetkilendirmeyiniz. Anlamını bile bilmedikleri kelimeleri hakaret olarak algılayıp yorumları kesiyorlar. Mankurt'un anlamı http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=mankurt bir zahmet araştırın hiiç ayıp değil...

biraz kızmışım : ))
Gönlünün idrakını duyacaksın
Gönlünü şiirlere, sazlara söyleteceksin
Bütün bunlara söyletemeyecek sırların varsa
Susacaksın...

Hz. Mevlana

turk_ay

bende de bu çıktı :D
Her açan senin gülün, hergünse benim günüm
Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü
Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü
Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm

Yavuz Sultan Selim (Hadim-ül Haremeyn)

turk_ay

Alıntı yapılan: helps - 13 Kasım 2009, 22:49:31
Fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir,
Fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran

Maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış,
Korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı,
Yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı,
Fakat sabrımsa aramızdaki en büyük farktır, gönlüm kavga etmek istemez bıktım da zaten, çelimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa laf anlatmak,
gereksizlere öğütler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz ses ver,
Burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda görüşeceğiz elbet, şimdilik benden bu kadar iyi bu mesafe

Fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir,
Fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran

Söz - Ceza :))
Her açan senin gülün, hergünse benim günüm
Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü
Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü
Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm

Yavuz Sultan Selim (Hadim-ül Haremeyn)

Parol

zulmün dini, milliyeti yoktur

bu çıktı :)

Mücteba

Dokunma hâtırı mûra Süleyman olmak istersen

bende bu.

helps

Kuru Gürültü: Wikileaks, Siyasi Ajanlık, Yahudi Parmağı - Tarihçi Kadir Mısıroğlu
Fani dünyada kendini hiç edersen, hep olursun.

-Hz. Mevlana-