İzin

Başlatan osmanli, 01 Nisan 2009, 14:17:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İsra

Geçmiş olsun Allah babanıza ve bütün hastalara şifa versin

racül

Hazreti Allah (CC) acil sifalar versin...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

Fatihan

Amin.

Hoşbulduk sağolun...

Mahi

Hoşgeldiniz geçmiş olsun Allah c.c. acil şifalar ihsan etsin.

enfa

Hoş geldiniz, inşaAllah kısa sürede daha iyi olur.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Fatihan

Amin hoşbulduk sağolunuz

Fatihan

Bugünden itibaren 1 ay gibi süreyle izne ayrılıyorum.Bu zaman zarfında nete giremeyebilirim.Hakkınızı helal edin.

İsra

helal olsun

hayırlısıyla gidip dönersiniz inşaAllah

Tuğra

Helal olsun,hayırlı yolculuklar.

Bu vesile ile bende veda edeyim,inşAllah yarından sonra ayrılıyorum,değerli hocalarımız,sadakatin sevimli dedesi ve diğer arkadaşlar hepinize sağlık sıhhat afiyet diliyorum,eğer vaktiniz olursa sağlık bölümleri ile de ilgilenmenizi rica ediyorum.Hakkınızı helal edin lütfen :mhcp
〰〰〰〰🐠

İsra

yaz geldi izne ayrılamlar başladı :)

Sende selametle gidip dönersin inşaAllah Tuğra

şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.

Alıntı Yapeğer vaktiniz olursa sağlık bölümleri ile de ilgilenmenizi rica ediyorum
İlgileniriz inşaAllah

müteallim

eeeeee sadakat bayaki yormus arkadaslari hepsi birer birer tatile cikiyorlar insaAllah daha zinde bir halde tekrar gelirler.

hhhhhaaa unutuyordum haftaya bendnizde bir vatan hasreti giderecegim yani iki hafta kadar bulunamayacagim 20.6-8.7 tarihleri arasinda.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Mahi

Hakkımız helaldir güle güle gidip dönün inşeAllah.

Miftahulkuluub

Bende bir kaç gün izine çıkıyorum. Ara sıra giremem vs. Dua eder dua bekleriz efendim.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

osmanli

insAllah kardesim sizde bizlere gittiginiz yerlerde dua buyrun gittiginiz yerlere selam ve saygilar bizler buralardayiz varsa kardeslerim hakkimiz gittiginiz yerlere selam ve dua ederseniz bizler icin hakkimiz helal olsun

Lika

Fatihan, Tuğra, Müteallim hocamız, sayın adminimiz Miftahulkuluub sizler de haklarınızı helal edin,bizden yana helal olsun, dualarınızda unutmayın,  Hayırlı yolculuklar, iyi dinlenmeler olsun inşaAllah. En kısa zamanda yeniden görüşmek duası ile :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim