selam

Başlatan yaren 28, 06 Nisan 2009, 22:50:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İsra

Hoş geldiniz yaren 28

yaren 28

hoşbulduk mevlam güzel şeylerden nasiplenmeyi ihsan etsin hepimize

adilcevaz

hoşgeldiniz kardeşim.emin ellerde oldugunuza inanabilirsiniz..
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu
Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu
Terk etme insafı makamı imtihandır bu
Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!

emin34

Hosgeldin bende yeni geldim sayilir,yani ekberden emin oldum.Nickimi degistirmemi istediler ne vardiysa ekberde neyini beyenmediler bilmiyorum  e44)).

Elvin34

hoşgeldin yaren28  :oops:
Canıbı maşuktan olmazsa muhabbet aşıka
Sa'y-i aşık aşıkı maşuka isal eylemez....
(Eğer mürşidden olmazsa muhabbet aşıka,aşığın uğraşması insanı mürşide kavuşturamaz )
                          Şah Nakşibend hz.

ENE 67

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

duanur

Alıntı yapılan: Leyya - 08 Nisan 2009, 21:21:20
hoşgeldiniz kardeşim.emin ellerde oldugunuza inanabilirsiniz..
tekrar hoşgeldin...
NE EDERSİN KENDİNE EDERSİN KENDİ KENDİNE...

seher_vakti

Hoş geldin kardeşim ben de yeni geldim.Dediğin gibi Allah güzel şeylerden nasiplendirsin hepimizi inşaAllah

yaren 28

tşk ederim beni bukadar bnmseyip bana hoşgeldin dediğiniz için cok saolun yeni katılanlar size hoşgeldiniz  :mhcp

feyiz

Alıntı yapılan: seher_vakti - 09 Nisan 2009, 12:47:09
Hoş geldin kardeşim ben de yeni geldim.Dediğin gibi Allah güzel şeylerden nasiplendirsin hepimizi inşaAllah
Siz de sadakat ailesine hoşgeldiniz seher_vakti kardeşim...
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

OLCAY

yaren hoşgeldin .aslında bende yeni üyeyim aranıza iki gün önce katıldım. bilgisayar kullanmayı yeni öğreniyorum faaliyetlerinizde bende yer almak isterim Allahın izniyle.
" BESMELE HER HAYRIN BAŞIDIR....."

yaren 28

sende hoşgeldin bende yeniyim burda ama cok sevdim gercekten eğlenceli bi site en azından yararlı inş sende cok seversin

yaren 28

bu arada sende hoşgeldin bahar24 bnm canım arkadaşım  :) zaten senn sayende buraya üye oldum sen vesile oldun iyikide olmuşsun  ;)

HAYATIN TADI

slm bahar24 olcay ve seher_vakti kardesler hosgeldınız.:)

Elvin34

hoşbulduk yaren28 arkadaşımm insan böyle bi siteye girilmesine vesile olmazmı....
ben nasıl faydalanıyosam sen ve diğer arkadaşarımında faydalanmasını isterim enaniyyet mahfiyete sebebtir....  :mhcp

slm hayatıntadı hoşbuldum sağolasın.....  :oops:
Canıbı maşuktan olmazsa muhabbet aşıka
Sa'y-i aşık aşıkı maşuka isal eylemez....
(Eğer mürşidden olmazsa muhabbet aşıka,aşığın uğraşması insanı mürşide kavuşturamaz )
                          Şah Nakşibend hz.