Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

ataistlere cevap

Başlatan ali feyyaz, 14 Mart 2009, 00:13:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bir ataistin iman etmesi için hangi irþat metodunu tercih edersiniz

bir ataistin iman etmesi için hangi irþat metodunu tercih edersiniz
1 (100%)
hayatýnýzda böyle bir þeyin örneði varmý
1 (100%)

Toplam Oy Verenler: 0

ali feyyaz

bir ataistin iman etmesi için hangi irşat metodunu tercih edersiniz

racül

Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

afka

Ateistler akıl verilmesinde hoşlanmazlar.Şayet yakın bir arkadaş çevrenizden ise en iyi metod İslamı sizin en iyi şekilde yaşadığınızı görmesidir.
Sünnet, "Asrı Saadeti" çağa taşımaktır

feyiz

Ben de şöyle bir paylaşımda bulunuyum inşaAllah;
Melahat Ürkmez,tasavvuf ve Mevlana üzerine eserleri olan yazarlarımızdandır. Kendisi yirmili yaşlara kadar ateist fikirli bir insandı.Hz.Mevlana'nın türbesinde yaşadığı bir etkileşim sonucu İSLAM'LA buluştu.Pir'in kitaplarını okuyarak inancın o huzur dolu ummanına yöneldi ve doğru yolu buldu.''Sözcüklerin Nefesinde Ateizmden Allah'a isimli romanı ilk eseridir.
Akfa kardeşimin fikirlerine katılıyorum, islamı en iyi şekilde yaşayanlara şahit olmaları onların iman etmelerinde en etkili faktördür tıpkı yazarımızda olduğu gibi...

"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

azizistanbul

ataistlerle ilgilenmiyorum.

ben asıl safiyane düşüncelerle ilim öğrenmeye çalışıp ehli sünnet düşmanlarının kucağına düşenlerin haline üzülüyorum ve kendimi kahrediyorum.
جُلُوسُكَ سَاعَةً عِنْدَ حَلَقَةٍ يَذْكُرُونَ اللهَ خَيْرٌ مِنْ عِبَادَةِ اَلْفِ سَنَةٍ

dadaı21

sadece ateistler olsa iyi bunun koministi hristiyanı yahudisi israiloğulları birsürü düşmanımız var.rabbim onların şerrinden bizi muhafaza eylesin onlarada doğru yolu göstersin.israil ,Abd o kadar zulüm yaptı müslüman kardeşlerimize.bakıyorum millete yine şu kola denen zıkkımı içiyorlar.anlamıyorum ya hem neyden yapıldığı bile belli değil.bide paramızı onlara veriyoruz bu nasıl mantık anlamadım gitti.hiç olmazsa ürünlerini almayalım boykot edelim Allah aşkına ya

ene dost

Sadece yiyecek içecek değil ki konu elbetteki boykotumuzu yapacağız,her alanda bağlantıları mevcut.. Sinsi sinsi ne planları vardır kimbilir bilmediğimiz o kadar çok şey dönüyor ki...
Allah muhafaza!
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

söz verdik

Alıntı yapılan: afka - 14 Mart 2009, 18:06:09
Ateistler akıl verilmesinde hoşlanmazlar.Şayet yakın bir arkadaş çevrenizden ise en iyi metod İslamı sizin en iyi şekilde yaşadığınızı görmesidir.

evt gercekden de öyle cok dik kafali oluyorlar sirf bir görüsden bakiyorlar zannimca
ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana

eginli

"bir ataistin iman etmesi için hangi irşat metodunu tercih edersiniz
Sadece 2 adet seçim yapabilirsiniz. 
1- bir ataistin iman etmesi için hangi irşat metodunu tercih edersiniz
2-hayatınızda böyle bir şeyin örneği varmı"

saka gibi, böyle bir ankete kim nasil oy verecek, anlamis degilim...
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.