cocuk egitimi

Başlatan hizmetci, 09 Haziran 2009, 15:51:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hizmetci

s.a. kardeslerim sizlerinde yardimiyla cocuk egitimi ile alakali gencler toplantisi düzenlemek istiyorum. maglumünüzki günümüzde babalar veya anneler bu konuda egitimsiz. cocuklarimizi cok yanlis egitiyoruz. mesela dayak, tv karsisina oturtmak onlari bir insan olarak kabul etmeyip hep kendi istediklerimizi yapmalari icin zorlamak, onlari anlamaya calismamak gibi ilgisiz birakmak gibi daha kisacasi buna benzer eksiklikler gibi........biliyorsunuzki bebegin annesi ve babasi henüz evlenmeden önceki genclik hayatlari bile ileride bebege yansiyor o yüzden cok dikkatli olmaliyiz bilhassa anne hamile oldugunu anlar anlamaz dahada dikkat etmelidir. iste benim istirhamim 0-ile 6yas arasindaki egitimle alakali kaynakli bilgiler ariyorum yardimci olursaniz toplantima sizlerde istirak etmis olacaksiniz tabiki bu konu uzun birsüreli konu simdiden hepimiz icin iyi calismalar Allah razi olsun
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Fatihan

aleyküm selam

Forumumuzdaki Çocuk eğitimi (yani bu bölüm) bölümü ve Evlilik Mektebi sitemizin ilgili kısmı (http://evlilikmektebi.com/cocuk-egitimi/index.php)  umarım size faideli olacaktır.Allah kolaylıklar versin.

Fatihan

hizmetci

fatihan kardesim Allah razi lsun cok isime yarayacak cok memnun oldum mevlamda seni sevindirsin
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Fatihan