Şafiler sabah namazı kazasında da kunut okur mu?

Başlatan daıi, 05 Temmuz 2009, 11:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

daıi

selamün aleyküm. arkadaşlar, ben şafii mezhebindenim sabah namazının farzında biz kunut duası okuyoruz. acaba kazasınıda kıldığımızdada kunut duasını okumamız gerekiyomu.( şafii ilmihallerinde göremedim bu bilgiiyi ) şimdiden Allah razı olsun

---------------------------------

Üyenin açtığı başlık ismi: sabah namazı

Olması gereken ve yönetimin düzelttiği başlık.

Şafiler sabah namazı kazasında da kunut okur mu?

Lütfen soru başlıkları soru şeklinde ve sorunun özeti mahiyetinde olsun!

daıi

moderatör siz cevap verseniz

Lika

Ve aleyküm selam kardeşim. Hoşgeldiniz.

Sabah namazının kazası kılındığı zaman kunut duası okunur.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

daıi

Allah RAZI OLSUN CEVAPLADIĞIN İÇİN. sabah namazının sünnetinde kunut duası okunurmu?

Lika

Rabbim cümlemizden razı olsun. Hayır kardeşim, sabah namazının sünnetinde kunut duası okunmaz.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim