Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Resimde kaç tane at var?

Başlatan Lika, 01 Eylül 2009, 12:12:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Kolay gelsin hepimize  

e52))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

sehle

5 diyorum.ama,ay'ın içindede at kafasını anımsatan görüntü var sanki
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

Gül_Sultan

17 tane saydım gördüklerimin yerlerini de söyleyim.

1.'si gökyüzünde sadece bir at kafası var, 2.'si ay'ın içinde şaha kalkmış, 3.'sü soldaki ağacaın yere yakın olan kısmında bize doğru bakan bir at kafası, 4.'sü tepede atın üstünde bir adam var, 5.'si hemen resmin altında kırık kütük ile taşın arasında çimenlerin içinde bir at kafası var, 6.'sı kızılderili çadırının içinde koşan bir at, 7.'si ve 8.'si ön görüntüdeki iki tane kahverengi at, 9.'su bu iki kahverengi atın omuzlarının birleştiği yerde ağzı beyaz bir at kafası, 10.'su öndeki kahverengi atın sağ bacağının üst kısımında gözleri kapalı bir at kafası var,11.'si sağdaki taşın üzerinde boynunu bize doğru çevirmiş bir at resmi var, 12.'si çadırın üzerinden çıkan duman bir at kafası resmi şeklini almış, 13.'sü gökyüzündeki şimşek bir at kafası şekli oluşturmuş, 14.'sü yine bu şimşekteki atın şöyle 1cm. arka tarafına baktığımızda küçük bir at kafası daha var, 15.'si soldaki ağacın sağ tarafa sarkmış en üst dalının alt kısmnda bir at kafası resmi var, 16.'sı ve 17.'si yine soldaki ağacın gövdesinde üst tgaraflara doğru iki tane at resmi daha var.

Ben 17 tane saydım ama yinede bu resmin içinde benim göremediğim en az 5 tane daha resim var. Mesela gökyüzündeki atın alt kısımında 2 tane daha göz görüyorum fakat bir at resmi çıkaramıyorum, yine o gökyüzündeki atın etrafından, incelenirse en az 2 resim daha çıkar. Resmin hemen önündeki iki atın üzerinde oynamalar var bunlardan şüpheleniyorum ve son olarak sağdaki taşların üzerinde ve ormanın içinde  çok az resim buldum, buralarda da yine at resmi olduğu kanaatindeyim. :) Nefesim tükendi birazcıkta siz bulun. :)

Bak şimdi bir tane daha gördüm o gökyüzündeki atın boyun kısmında kaşlarını çatmış bir at kafası daha var. Ettimi 18 resim. :) Daha da çok çıkar.

Paylaşım için teşekkürler Lika kardeşim.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Budak

Bende 5 diyorum  (2  si malum  1 tepede 1 bulutların arasında 1 çadırın içinde ) aydaki sayırlırmı acaba dahaçok geyik'e benziyor.

MaşAllah diyorum başkada birşey diyemiyorum. çoğunu tarif etmenize rağmen bulamadım.Çok keskin gözleriniz var.

Gül_Sultan

Atların önündeki büyük kayaya bütün olarak baktığımız zaman bir at kafasıda oradan çıkıyor. Etti 19. resim.

fasulye

6 tane buldum

Tuğra

〰〰〰〰🐠

cennet_nuru

5 gördüm ben.acaba bu resmi sizmi çizdiniz &)
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Gül_Sultan

Alıntı yapılan: Tuğra - 01 Eylül 2009, 18:29:37
21 saydım

Bizde 21 saydıkta hala çıkabilir. Her bakışta yeni atlar çıkıyor. Mübarek durdukça bereketleniyor heralde. :)

Peki gerçekte kaç tane at var Lika kardeşim.

iayby

bende 16 saydım. ama dendiği gibi ayrıntılı inceleme ile bu sayı en az 25 i geçer. s4)) gözlüklerime rağmen ben bu kadar buldum arkadaşlar. paylaşım için teşekkürler lika kardeş.

kızılçukurlu

23 oldu arkadaşlar hepsini tek tek uygun bir zamanda yazarım

-ayhan-

ya bende sayıyorum ama 6 dan yukarı cıkmıyo helal sana ya 23 tane nerden buldun vala hellal olsun ne diyeyim bide nerde gördün solede bizde bakalım ya

Lika

İlgi ve katılımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu soru nette çok var ama kesin yanıtı yok gh6))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim