Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Hangi Site ve Forumlar

Başlatan ruisya, 15 Kasım 2005, 14:11:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arimseli

Epey zamandır Aktif olarak 2 "İslami" Forum'a devam ediyorduk.
Sadakat'e de uzun zamandır gel(e)miyorduk.
Bu aralar Allah kısmet ederse Aktifliğimizi ve katılmak istediğimiz forumları(tabi henüz kovulmadıklarımızdan bahsediyoruz) artırmayı düşünüyoruz.

Konu başlığına dönecek olursak, hemen hemen bütün "İslami" forumlara üyeyiz. Ancak bugüne kadar Aktif olarak katıldıklarımızın sayısı 10 civarındadır.
Bunların 2/3'ünden teskereliyiz. Geriye kaldı kalanlar. Hiç birisi kalmazsa kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız.
:gul:

Hayır ummaktayız...
İstikbal Köklerdedir."

Esmaulhusna

Aslinda bir cok siteyi geziyorum, uye oldugum bir cok sitede var. ama daha cok sadakate zaman ayırmaya çalışıyorum.Bu site de birşeyler var bağımlılık yapan :D  :D  :D
''gerçekçi ol,imkansızı iste..''

mÜbHem

[/quote]Bu gidişle kavga edeceğe benziyorsunuz Ebu Huzeyfe kardeşim.Yani kavgaya müsait bir hal çiziyorsunuz.Bereket sadakattaki kardeşler,pek kavgacı değiller.

Aslında müslümanlar arasında kavga iyi birşey değildir.
Kavga yapmak kolaydır ama ,barışı tesis etmek zordur.

Müslümanlar arasındaki kavga ve kargaşalarda kul hakkıda giriyor.Mutlaka helalleşmek lazımdır.[/quote]

ilim munazaradır buyuruyor büyüklerimiz...
en bir bahçe gibiyim, oraya bahar:

Bulutlarından zülâl yağmurlar yağar.

Bin tane dilim olsa senaya dursam;

Ona infialden başka neyim artar?.

-SüHaN-

bu güzel siteyi keşfedişim biraz geç oldu:( yöneticilerinden olduğum  sitedeki işlerimden ve sahsi işlerimden dolayı pek ziyaret edemesem de  burada olmaktan çok mutluyum..tarikat,cemaat kavgası olmayan,tefrika olmayan siteelrden faydalanmaya çalışırım..özellikle ihya ve yöneticiliğini yaptığım site en sık ziyaret ettiklerim..inşaAllah Rabbim sadakat forumda da bu kadar sık bulunmayı nasip eder bana..burası gerçekten çok güzel çok istifadeli konular var..MeVLA cümlenizden razı olsun..
''Evladım sen doğru ol, eğri belasını bulur''

zahid

....selamün  aleyküm  ...kardeslerim  dilerimki  buranın  deger  ve kıymetini  biliriz  ..dişarda neler  neler  oluyor   Allah muhafaza ...aktif  okuyucusuyum  buranın  bunu8da  unutmamanizi  istirham ediyorum .....selam  ve dua  ile  kalın ....

çukurovalı

Benim tek aktif olduğum forum www.bilgicagi.net  sitesinin forumudur ,orası benim için çok özel sanki benim bir parçam oldu ,burayada yeni yazmaya başladım, okur olarak takip ettiğim bazı siteler var ama üye değilim arada bakıyorum sadece..
Ya İslam`da erirsin,Ya inkarda çürürsün, Yol Mezarda bitmiyor ;Girdiğinde görürsün ..."

ankebut-57

Çukurovalı kardeşim, sadece Bilgiçağı'nı değil burayı da takip etmenizi isteriz. Selamlar...
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

Asfa

benim sadakat forumdan başka takip ettiğim yok burda kendimi çok yakın ve sıcak buluyorum ortam olrak
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

reis-de-aglar

bende sadece bu formu takip ediyorum.
zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........

talebecikk

Benim üye olduğum birkaç site var ama en çok Mollacami,Radyoayasofya ve Sadakat'dayım;) a18))
Şu dünyadaki en büyük hüner;Mürşide Mürid olmakmış meğer...

Asfa

sürekli olmasada bende arasıra mollacmiye giriyorum
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

Pırıltı

Kimseler duymasın t3)) ama ben SADAKAT'e öyle bir bağlandım ki başka hiçbir siteyi gözüm görmüyor...  :hihi :mhcp
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

Uludag

Sadakat
Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

ankebut-57

Alıntı yapılan: ankebut-57 - 21 Mayıs 2007, 12:19:37
Çukurovalı kardeşim, sadece Bilgiçağı'nı değil burayı da takip etmenizi isteriz. Selamlar...

Demişim zamanın behrinde...

Ama şimdi orası en aktif olduğum forum oldu çıktı. :)

Uzun bir zamandan sonra çukurovalı kardeşime hak veriyorum sanırım.

Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

İsra

Alıntı yapılan: ankebut-57 - 03 Mart 2008, 20:10:12
Alıntı yapılan: ankebut-57 - 21 Mayıs 2007, 12:19:37

Demişim zamanın behrinde...

Ama şimdi orası en aktif olduğum forum oldu çıktı. :)

Uzun bir zamandan sonra çukurovalı kardeşime hak veriyorum sanırım.

Sizi sadakatten neden çok sık görmediğimiz anlaşıldı şimdi :) orda aktif olup burayı ihmal ediyorsunuz bizi güzel yazılarınızdan mahrum ediyorsunuz olmuyor ama  ş5))