Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Diploman yoksa okuyamazsın

Başlatan günce, 21 Ocak 2010, 18:35:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

günce

arkadaşlar konu ne boyutlara geldi.ama bu belge isteme sebeplerini bizzat arştırıp yazacağım.bakalım ne kılıf uyduracaklar.
İnmemeştir hele kuran   
bunu hakkıyla bilin 
ne mezarlıkta okunmak
ne de fal bakmak için.
            M.Akif Ersoy

fasulye

1 Tuğra en başından beri bana karşı alıp veremediğiniz bir derdiniz var gibi çözemedim...Oysaki hiç kin gütmem , bir sayfada tartışırken diğer bir sayfada kendi eklediklerini yorumlarım isimlere takılmam huyum gereği...
2 Ervahı mukaddeseye dair bir kabalığım olduğunu sanmıyorum.  İftira atmayın ha sakın..Bilindik bir ifadede yorum yaptım...........
3 Bu foruma üye olma sözleşmelerinizde  ülke yönetimi karalayacaksınız yada karalayanları destekleyeceksiniz diye bir madde görmedim...
4 Dürüstlük size çokmu geldi..

Mahi

Renkleri ince ince ne anlatırsın köre, konuşun insanlarla akıllarına göre.

Biz renkleri anlatmaya çalışsakta arkadaş görmemişki renkleri anlamıyor. İki düşünüp bir söylemisi gereken bir kişi varsa oda sizsiniz Fasulye İyi öğrenin (1. şart iyi öğrenmek ezberden konuşmadan)daha sonra iyi düşünüp yazın....

fasulye

İfade harkulade  gününüzü kurtardı.
Sizi daha yeni fark ettim. varlığınıza dair..
Umarız devamı gelir müsbet paylaşımlarınızla.. :hihi  

Kapansın bu konu çok fena sıkıldım..

İsra

Lütfen herkes sakinleşsin e45))

33.yıldız

Kendi adıma üyelerden ve yöneticilerden özür dilerim şu ortamda gündelik basit siyasi meseleleri konuştuğumuz için.Ama bu konunun siyasi tarafa çekilmesini sağlayan bu başlıktaki 20.mesajı yazan fasulyedir.Biz de mecburen cevap vermek durumunda kaldık.Ne hikmetse başka bir kaç yerde de böyle konuyu alakasızca günümüz iktidarını savunan tarafa çektiğini müşahade ettim.Hükümetler baki değil geçicidir, Diyanet ise bir kurum olarak şu haliyle baki.Burada Diyanetin bozuk sisteminden bahsediyorduk siz bunu siyasi mevzulara çektiniz.Bence yönetici arkadaşlar bu kardeşimizin siyasi mesajları yönünde uyarmaları gerekirdi.
Akp'yi seviyorsanız, kazak örecek kadar Tayyip Erdoğan hayranı iseniz  kendinize bir site kurun  oradan haykırın sayın fasulye.Olmadı ücretsiz bir blog açın.Belki gelir bizde sizi aydınlatırız günümüz siyasi mevzuları hakkında.
Ama burada böyle şeyler konuşmayalım çok rica ederim.

Önce bilgi sahibi olalım, sonra fikir.Hepimiz....
Ortak paydamız, İbrahimi dinler değil! EHLİ SÜNNET, EHLİ SÜNNET...

ihvan

konu bayağı dağılmış..diyanetten ,siyasete,olamamlıydı..aslında yazmayacaktım.lakin bu haftaki düğün merasimi anlamlıydı yazmak zorundaydım..bir hocahanım ve bir hoca efendinin düğünündeydik.ikiside diyanet mensubu değildi.....amma dua  ve sohbetlerini  diyanet mensubu hocaefendiler okudu..bırakalım artık.geçmişi...ileriye bakalım...burada diploma tartışılıyor.hiç gerek varmı, hiç bir müesese diplomasız talebe okutamıyor...iyi incelerseniz.yani diploma istemek kusur değil..

Tuğra

Lütfen olayı şahsileştirmeyin kardeş, şahıslar ile hiç işimiz olmaz helede hiç tanımadıklarımızla, sizin şahsi bir meseleniz varsa oda sizin sorununuz artık bilemem.

Dürüstlük ve cesaret, bir gurup müslümana yapılanlara, diğer müslümanların yaptığı gibi gözleri kapatıp yok saymak değildir, milyonları karşına alabilip haksızlığa uğrayanlar ile mücadele edenlerle birlik olabilmektir.

Kimin kime hayran olduğu bizi hiç ilgilendirmez, yapılan haksızlıkları dürüstçe söyleriz ne şahsi ne siyasi menfaatimiz olmadığına göre
bu durumdan hoşlanmayıp olayı şahıslara hakaret boyutuna getirenlerin, geçmişi tekrar ayrıntlı yansız olarak gözden geçirmesinde fayda var,sonuçta aynası iştir kişinin söze bakılmaz.

Mahi ve nirvana haklılar boşa nefes tüketmekten öteye gitmiyor malesef. İhvan kardeşim siz de haklısınız da o yaralar olduğu gibi duruyor, sebeb verenlerde unutulmuyor.

Konuyu bu yönlere çekip o üzüntüleri hatırlatanlar düşünsün..
〰〰〰〰🐠

tefhim

Su uyur ama uyumuyor düşman,
Sokulur sinsice kollar boş bir an,
Küllenmiş olsa da ateşi,
Sönmedi yanıyor ateşi Ali Osman.

Yıkamadılar bunca sene uğraştılar boşa,
Nihayet anladılar geçirelim onlar gibi görünen birini başa,
Biz Ali Osman'ın torunlarıyız Elhamdülillah,
Yedik mi bu iğrenç tuzağı hayır sümme haşa.
Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.

ruy-ı zemin

پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

fasulye

Beni uyarırken sizede bir yıldız eklesinler sayın 33 yıldız yada bir üç  333 yıldız olabilir.  Birliktelikte kuvvet doğar hep birden elele verip üstesinden geldiniz.
Tuğra bilemiyorum acep varlığım sizlerimi sönükleştiriyor  e52)) düşünmeden edemedim
Evet bu konu kapansın  lütfen..
Meşgulum bitmesi gereken kazağım var
:dha:

ruy-ı zemin

Fasülye kardeşim merak etmiştim hala cevap yazacak mı diye. yazdınız beni şaşırtmadınız.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

nirvana

:) süpersin ya
Allah kolaylık versin kardeşim
senin kazak çabuk bitsin yaz gelcek
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

ihvan

örme kazak modası geçti...kimse giymiyor artık.en iyisi sen bir gömlek al.bazıları gömlek değiştirmeyi daha çok sever... fg3))

fasulye

Kazakta örerim gömlekte  alırım herşeyde yaparım , yeterki canı sağolsun..