selamlar sevgiler ...

Başlatan 0o0oKöpüK0o0o, 31 Ocak 2010, 19:41:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

0o0oKöpüK0o0o

başka bişi ararken gözüme takıldı forumunz   sonuç burdayımmm   :mhcp
Ey aşık,hani özlem çekiyorsun ya sevgiliye!Bil ki sevgilidendir özlemin özü. O dur asıl sana özlem duyan. Çünkü o tutuşturmayınca alevi, kimsede olmaz ateş.Ve aşk ateşi önce sevilene ondan sonra sevene düşer... ♥ HZ.MEVLÂNÂ

fasulye

Forum  otogar misali  farklı şehirlerden farklı hayatlara dağılan yolcuların kesiştiği kervandır.
Sadakat ekspresinden aldığınız  bilet, yeni ufuklara ve  umutlara yelken açacaktır..
Hayırlı uğurlu olsun yoldaşlığınız.

Lika

Hoş geldiniz kardeşim. Hayırlı olsun :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

0o0oKöpüK0o0o

saolun teşekkürler ettim ...  :)
Ey aşık,hani özlem çekiyorsun ya sevgiliye!Bil ki sevgilidendir özlemin özü. O dur asıl sana özlem duyan. Çünkü o tutuşturmayınca alevi, kimsede olmaz ateş.Ve aşk ateşi önce sevilene ondan sonra sevene düşer... ♥ HZ.MEVLÂNÂ

İsra

sadakat ailesine hoş geldiniz

vuslatım vahdet

günce

İnmemeştir hele kuran   
bunu hakkıyla bilin 
ne mezarlıkta okunmak
ne de fal bakmak için.
            M.Akif Ersoy

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

0o0oKöpüK0o0o

hepinize çok teşekkür ederim sağolun hoşbuldumm :)

leyya

SAdakat foruma hoşgeldiniz kardeşim:) fg20)) fg20)) fg20))
Başaramassan bir daha dene, bir daha dene..Bir daha..Bir daha..Bir daha dene...
Unutma ''pes etmek intihar etmek'' gibidir...

0o0oKöpüK0o0o

hoşbuldum saollasın  :)

suden

isminiz çok uzun .neyse hoşgeldiniz.
said,cennetlik kişidir.başkasından ibret alandır.
şaki,cehennemlik kişidir.BAŞKASINA İBRET OLANDIR.

mardin

ibadetin eftali devamlı olanıdır.

0o0oKöpüK0o0o

isim kısa aslında ama uzun duruyo evet :D
hoşbuldum saolunn...:)