Forumda Paylaşımını En Çok Beğendiğiniz Üye [Ödüllü]

Başlatan SadakatNet, 27 Şubat 2010, 00:51:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gülçiçek

mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.

SadakatNet

Arkadaşlar başlık altına sadece aday göstermek istediğimiz isim varsa onu yazalım.Onun dışındaki şeyler silinmiştir.
Sadakat Yönetim Kurulu

Budak

devran

gülsultan, günbatımı,tarihman
Gün Olur devran döner.

kutlu

Ya Rabbi İsraili Kahhar ismi şerifinle kahr eyle.Filistindeki masum kardeşlerimize yardım eyle...

adıgüzel

Müteallim

Tuğra

Nirvana
Doğrunun doğruluğu bütün sülalesine akseder hepsini hayra götürür.

Biblioman

Şehadet parmağıdır göğe doğru minare;
Her nakışta o mana: Öleceğiz ne çare?..

Ber-ceste

Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..

nurnbergli

helps

Fani dünyada kendini hiç edersen, hep olursun.

-Hz. Mevlana-

elzem

Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

Emir-ül Bahr

Düzenlenen etkinliklere henüz vâkıf olabildim. Öncelikle Tüm Sadakat üyelerinin 6. yılını tebrik ediyor sitenin yayınında emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ediyorum.

Ahir zamanın karanlık dehlizlerinde ki şu murdar dünyada hakkı batıldan ayırarak saf ve temiz olanı tefekkür iklimlerinde yeşertmeye çalışan nezih insanlar var sadakat bünyesinde. İşte bu yüzden paylaşmak burada çok daha anlamlı bir kelime. Hepimiz paylaşılanlardan payımıza düşeni almaya çalışıyor bazen de bilgi ve fikir sahibi olduğumuz veyahut öğrenmeye çalıştığımız mevzular hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz.

Neyse ben cümleleri daha fazla sündürmeden lafı kısaltmaya çalışayım evvela paylaşım konusunda bizden çok daha fazla emek veren değerli kardeşlerimizin yanında bizi de unutmayıp dile getiren herkesi canıgönülden selamlıyorum. Çoğu zaman uzun olan yazılanları incelemek, araştırmak üzerinde tefekkür edip doğru düşünce damarını bularak yorumlamak ve bunları günlük telaşlardan arta kalan kısıtlı zaman zarfında yapmak katılım konusunda pasivize olmamın kaçamak bir cevabıdır :)

Rey verme meselesine gelecek olursak biraz düşündüm de birinin adını diğerinden önce yazamaya bile kıyamayan bir bünyeyle onlarca isim arasından üç seçim yapmak oldukça güç. Bu yüzden mesaj mevzuata uygun olsun diye aklıma gelen isimleri gelişigüzel sıralıyorum

(Fatihan, Berceste, İsra)Tuğra, Müteallim, Lika, Günbatımı, Duha, Enfa, İhvan, Mahi, Gül Sultan, Osmanlı....

sabah mahmurluğunda aklıma gelenler :)
Gönlünün idrakını duyacaksın
Gönlünü şiirlere, sazlara söyleteceksin
Bütün bunlara söyletemeyecek sırların varsa
Susacaksın...

Hz. Mevlana

mardin

ibadetin eftali devamlı olanıdır.

Tesniye

Tesniye kayboldu mu diyenleri duyar gibiyim.

Son zamanlarda fazla aktif olamıyorum malesef.

Üç üye hangisi derseniz buraya ilk 3 şu demek benim için gerçekten zor. Zira, yaklaşık bir 10 üyemiz forumda yıllardır ön planda ve hepsi de ellerinden geldiğince beğenilecek ve takdir edilecek şekilde hareket ediyorlar. Birisini yazsam diğerine karşı kendimi vicdanen mahçup hissederim. Oy kullanamadığım için üzgünüm.
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>