Esselamü ala menittebeal Hüda

Başlatan hicret622, 11 Haziran 2011, 22:37:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hicret622

Bu sitedeki ilk yazıma besmeleyle başlamak istedim. Bunları yazabilmek için özellikle üye oldum sitenize. Arama motoruyla bakıyordum islam forum yazıp çıkan sitelerin kurallarına... Aslına bakarsanız site tanıtım kuralı, imzaya link verme olayı gibi kuralları arıyordum. Ona göre üye olup aktif olduğum, yazılarımı daha çok orada paylaştığım sitenin tanıtımını yapmayı planlıyordum. Ve bu sitelerden şu an ilk ve tek üye olduğum site burası. Çünkü kurallarınız öyle şaşırttı ki beni anlatamam diyeyim. Öyle siteler var ki daha çok konu biriksin diye abuk sabuk onca konu açanları memnuniyetle karşılıyor, hatta ve hatta öylelerini istiyor site dolup taşsın diye... Oysa sizde günde 5 konu açma sınırı var...
Cinsiyet belli etmeme kuralı...
Şimdiye kadar hiçbir sitede görmediğim site tanıtımına izin vermeniz...
Kanun No: 7 yi açıkça yazacak samimiyeti göstermeniz... (siteme üyelik artsın diye bunu kimse söylemez oysa)
Yani bunlar sadece sözde kalmayıp uygulanıyorsa Allah (c.c) sizden razı olsun...
(no:12 ye uymadıysam özür dilerim türkçe harflerle yazmak istemediğim için besmele resmini koydum)
Bu arada inşAllah nasip olur da burada da aktif olursam no:16 için müraacat edeceğim fg19)) Direkt site ana sayfasına olmasa da siteye eklediğim bazı sayfaların yararlı olacağı düşüncesindeyim.
(Olur da belki bahsettiğim siteye üye adım aracılığıyla varırsanız diye belirtmek istiyorum, bu yeni açılmış forum sitesinde yöneticiyim ama sahibi değilim. Desteklerimden dolayı daha yararlı olabilmem için verilmiş bir yetki. Şahsıma ait bir site bulunmamaktadır...)
Çok uzattım, Allah'a (c.c) emanet olasınız inşAllah...
Hz. Ömer radıyAllahu anh anlatıyor:
"Resûlullah aleyhissalatu vesselâm buyurdular ki:
"Ameller niyetlere göredir. Herkese niyet ettiği şey vardır. Öyleyse kimin hicreti Allah'a ve Resülüne ise onun hicreti Allah ve Resülünedir. Kimin hicreti de elde edeceği bir dünyalığa veya nikâhlanacağı bir kadına ise onun hicreti de o hicret ettiği şeyedir."

mazhar

Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh. niçkiniz bana bana bir tanıdığımın ismini hatırlattı...
Aramıza hoş geldiniz.ben de yeni üyeyim (eski sayılmam) ben de sizin gibi,kurallarını çok beğendim,özellikle Ehl-i sünnet konusundaki hassasiyetleri beni çok memnun etti...Güzel paylaşımlarınızı bekleriz.

Tuğra

Hoşgeldiniz, forumumuz da kurallar sözde değil, özde dir.  :)
〰〰〰〰🐠