Selamun aleyküm

Başlatan atknsm, 25 Temmuz 2010, 21:33:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atknsm

Selamun aleyküm Sadakat ailesi.. Ben geldim.

Yönetici Notu:

Kanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir. Mesajların tamamında yazı karakterini kalınlaştırmak (b karakteri haline getirmek) genel görünüm için uygun değildir. B karakteri (yani kalın yazı şekli) mesaj içerisindeki önemli cümle veya kelimelerin vurgusu için kullanılmalıdır.

Ayrıca

Kanun No: 13
* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.

Kural gereği mesaj yeniden düzenlenmiştir. Lütfen Forum Kurallarını Okuyalım

omur

Lika

Ve aleyküm selam. Hoş geldiniz :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim