Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kullanıcı isimlerimizin anlamları

Başlatan Miftahulkuluub, 11 Mart 2004, 00:38:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ASUDE

vayyyyyyyyyyyyyyyy be ben yokken neler olmuş nelerrrrrrrrrrrrr :?  :?  :?  :?

antepli

Alıntı yapılan: "sıyırtık"vayyyyyyyyyyyyyyyy be ben yokken neler olmuş nelerrrrrrrrrrrrr :?  :?  :?  :?
eh aramıza hoşgeldin diyeyim bari :D
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

GEZGİN

diyelim de eee nerelerde idin diye hesap da soralım di mi??? :D
An oluyor bir garip hisse kapılıyorum...
Ben bu sefil dünyada acep ne arıyorum?'..........

muallim_abi

Muallim: Talim edilmis, talimli, ders veren, talim ögrenmis gibi manalara gelir. (Kamusi Türki, Lügati Naci)

Abi: Aslen "Agabeg" seklinde olmasi gerekir ve büyük erkek kardese denir.

Nickin sonundaki _abi kelimesi, arkadaslar arasinda, hicbir maddi-manevi kasd gözetmeksizin uygulanmis bir ek idi. Yoksa büyüklenmek, böbürlenmek kasdi ile de eklenmis degildi.

Sitede zaten bir muallim var, e bir tanede muallim_abi olsun dimi  :oops:
Okuduk, okuttuk, unuttuk; üç kaf bir araya geldi, olduk bir kukuk..
nemsavi@hotmail.com / incemeseleler.com

yusufum

Alıntı Yap
Sitede zaten bir muallim var, e bir tanede muallim_abi olsun dimi

Neden olmasın muallim_abi. :oops:

İki mustafa dan,biri kemal oluyorda ,iki muallimden biride abi olsun be. :D
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

Nihle

azra bi rivayette kabenin ismi-delinmemiş inci-üzerine basılmamış toprak gibi anlamlara geldiğini biliyorum öle idareten yeter napalım :oops:  :oops:  :)
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

yusufum

Alıntı yapılan: "dihancioglu"EN MANASIZ İSİM BENDE IH YAPIN YORUM OTURUN :!:
YA BU SİTEYE KAYIT YAPRIRKEN ACLE ACELE YAZARSAN BU OLUR BİLİM OLDU Blım YA  FORUMUN AZİZLİĞİNE,YADA KLAVYEMİN MAUSUN CAHİLLİĞİNE  DENK GELDİM 8)
AH BİR DEĞİŞTİREBİLSEM DEMİŞİM.NEYSE ALIŞTIM BEN BU KULLANICI ADINADA ANLAMSIZ ŞURSUZ GİBİ GÖRÜNSEDE (NELER VAR O  İSİMDE) DİYEREK MUTLU OLMANIN TESELLİSİ BUDA :wink:

Adama ,nickinin anlamını sorarlar :?:  :)

Malkoçoğlu gibi kılıncımı kuşandın.dihancioglu :)
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

dihancioglu

Alıntı yapılan: "yusufum"
Alıntı yapılan: "dihancioglu"EN MANASIZ İSİM BENDE IH YAPIN YORUM OTURUN :!:
YA BU SİTEYE KAYIT YAPRIRKEN ACLE ACELE YAZARSAN BU OLUR BİLİM OLDU Blım YA  FORUMUN AZİZLİĞİNE,YADA KLAVYEMİN MAUSUN CAHİLLİĞİNE  DENK GELDİM 8)
AH BİR DEĞİŞTİREBİLSEM DEMİŞİM.NEYSE ALIŞTIM BEN BU KULLANICI ADINADA ANLAMSIZ ŞURSUZ GİBİ GÖRÜNSEDE (NELER VAR O  İSİMDE) DİYEREK MUTLU OLMANIN TESELLİSİ BUDA :wink:

Adama ,nickinin anlamını sorarlar :?:  :)

Malkoçoğlu gibi kılıncımı kuşandın.dihancioglu :)

Hemşerumun gözünden kaçmazdı zaten  :wink:
Yeni avatarıma anlamlı yeni nic sadece olay budur.
At binenin,kılıç kuşananınmış.Bizim kardeşlerimiz için kılıç değil sözümüz keskin olur  8) Allah razı olsun yusufum kardeşim. :wink:
Of eşrafından 80 yıllık bir M E K T U P

armonya

benim nickimin anlamıda bir çeşit sazlık ismi nete ilk girdiğim yıllarda bi siteye üyelik için nick gerekmişti bir sürü şey yazmıştım kabul etmemişti hasbel kader aklıma bu kelime geldi nerden aklımda kaldıysa bunu yazdım kabul etti 8 yılı geçti artık benim ismim gibi oldu bütün girdiğim yerlerde hep bunu kullanıyorum :)
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

ASUDE

evet benim yeni nickimin anlamı zaten belli crazy princes  :arrow:  :arrow:yani hem çılgın hem prenses.... :kirp:  :kirp:  :kirp:

ABDULLAH LFC

.
.

yusufum

Rabbin kuluna ,kulum demesidir yusufum.
Yakub'un Rab'bine duasıdır yusufum.
Kör gözlerin merhemi,kuyuların kokusudur yusufum.
Rab'bin Cemali'nin aynasıdır yusufum.
Mutlak hakikatın rüyasıdır yusufum.
Kardeşlerin kardeşi,Zelihanın yoldaşıdır yusufum.
Zindanların aydınlığı,medrese -i yusufiyye dir yusufum.
Köleliğe başkaldırış,dik duruştur yusufum.
Ademden bekaya arayıştır yusufum.
Bir garip yusufum işte,Ben bir YUSUF' um.
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

ABDULLAH LFC

.
.

hy120

benim nick adımdan geliyor hasan yıldız manasında 120 ise hızlı araç kullanmamdan geliyor. :)
yyühe’l-aziz! Senin iktidarın kısa, bekan az, hayatın mahdut, ömrünün günleri madud ve herşeyin fanidir. Öyleyse, şu kısa, fani ömrünü fani şeylere sarf etme ki, fani olmasın. Baki şeylere sarf et ki, baki kalsın.

zebercet

benim nickimde zebercet cennetteki bir taş ismi :oops: