selam ve dua ile arkadaşlar

Başlatan yazelnur, 15 Haziran 2010, 16:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yazelnur

selamun aleyküm arkadaşlar ben geldim Allah'ın rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun

gül68

Sadakatle tanışalı bir kaç ay oldu.Çok yararlandığım ailevi konular var.Hazırlayanlardan Allah c.c. razı olsun.

Yönetici Notu:

Kanun No: 6
* Forumda doğrudan ya da dolaylı olarak özel bilgileri ihtiva edecek şekilde (sağolasın abla, biz erkekler olarak, adım medeni durumum,...vb.) mesajlara yer vermek kesinlikle yasaktır. Üyelere gerek ana sayfadan gerek öm yollu kişisel bilgiler sormak yasaktır, aynı şekilde gerek ana sayfadan gerek özelden üyelerin kendileri hakkında kişisel bilgi vermesi de yasaktır.Forumumuz da, temel prensibimiz şahsiyetler üzerine değil fikirler üzerine yoğunlaşmaktır. Bu tip mesajlar hebersiz silinecektir.

Günbatımı

Ve aleyküm selam Yazelnur. Hayırlı olsun üyeliğiniz...  :hos:
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

s*u*

hoşgeldin bende daha yeni üye oldum .
bilgiler çok güzel site gerçekten çok güzel

&)
Gök kubbe altında yepyeni hiçbir fikir yoktur.En yeni fikir,eskibir fikrin yeni bir elbise giymişidir.....

yazelnur

hoşbulduk arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun gerçekten çok güzel hazırlayanların eline sağlık:)

Fatihan

asi_hoca

sa fatıhan ben yenı uye oldum ama çok guzel seyler gordum lutfen baba da dua kapınızı acın

ihvan

İsra

Lika

Ve aleyküm selam Hoş geldiniz :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

yazelnur

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk kusura bakmayın çok sık giremiyorum bu aralar yoğunumda

UnyeLi

selam arkadaşlar benda aranıza katıldımm...

sehle

ALeyküm seLam

Hayırlı olsun katılımınız :)
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى