Nefes açan sesi güzelleştiren şeyler varsa yardımcı olun????

Başlatan mis7take, 23 Temmuz 2006, 05:25:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mis7take

nefesim hiçbir şeye yettimiyor sesim güsel deil bunlara bir çözüm laım :)
GeZdİMM YeMeni ŞaMı EttİM İLmİ TaLEb MeĞeR İLiM bOş İMİş İLLA EDEP İLLA EDEP

sıla34

Alıntı yapılan: mis7takenefesim hiçbir şeye yettimiyor sesim güsel deil bunlara bir çözüm laım :)
sabahları aç karnına çiğ yumurta içersen faydsını görebilirsin... :D  :D  :D
BİRBİRİMİZİ BAĞIŞLAYABİLMEDEN ÖNCE,BİRBİRİMİZİ ANLAMAMIZ GEREKİR...

nursena

bol acılı yiyecekler sesi güzelleştirir.  Kuran-ı  Kerim okumak da sesi güzelleştirir. fakat biz bunun için  değil de mevlamızın rızasını kazanmak için okuruz,
Ey mukaddes Kitap, ey ezelî nûr,
Ey iklimi ziyâ, etrafı huzûr;‎
Son demde bir kere daha ne olur,‎
Ağar, ışık karanlığı boğarken.

müteallim

Alıntı yapılan: nursenabol acılı yiyecekler sesi güzelleştirir.  Kuran-ı  Kerim okumak da sesi güzelleştirir. fakat biz bunun için  değil de mevlamızın rızasını kazanmak için okuruz,

güney dogulu insanlarimizin sesi cok acili yedigi icin güzelmis.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

sürur

Alıntı Yap
Alıntı yapılan: mis7takenefesim hiçbir şeye yettimiyor sesim güsel deil bunlara bir çözüm laım :)

gecmis olsun. eskiden lokum yerdim  :D  avazi ciktigi kadar bagirayim da ortalik inlesin diye.. ne kadar etkiliydi bilmiyorum.. ama camideki ihtiyar amcalar pes etmislerdi  :D

:)  :D

zencefilli balın iyi geldigide söylenir..denemekte yarar var..
öyle karacaahmet,Bu ne acıklı TALİH!
Taşlarına kapanmış ağlıyor,KOCA TARİH!!...

mis7take

çok saolun hepsini denicem itikatlı bir şekilde :)

Miftahulkuluub

Sohbetine hayran olduğum bir vaizimizin 60 küsürlü  yaşlarına rağmen gür sesinin sırrını merak ediyorum. Bir söylentiye göre ithal ardıç yağı içiyormuş.Mısır çarşısını turladık hep yerli ardıç yağı var.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

mis7take

o nasıl yağ öle bir yemek kaşığımı yoksa bir bardakmı

Uludag

Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

@ıeker@

Yönetici mesajı

Burası İslami bir forumdur Şarkı yarışması programı değil ona göre davranalım lütfen

Alıntı YapKanun No: 6
* Forumda doğrudan ya da dolaylı olarak özel bilgileri ihtiva edecek şekilde (sağolasın abla, biz erkekler olarak, adım medeni durumum,...vb.) mesajlara yer vermek kesinlikle yasaktır. Üyelere gerek ana sayfadan gerek öm yollu kişisel bilgiler sormak msn adresi istemek vs..yasaktır, aynı şekilde gerek ana sayfadan gerek özelden üyelerin kendileri hakkında doğrudan yada dolaylı kişisel bilgi vermesi de yasaktır, aynı zamanda net dışı hayat ile ilgili bilgiler verilmesi uygun değildir. Forumumuz da, temel prensibimiz şahsiyetler üzerine değil fikirler üzerine yoğunlaşmaktır. Bu tip mesajlar hebersiz silinecektir.

Alıntı YapKanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir. Mesajların tamamında yazı karakterini kalınlaştırmak (b karakteri haline getirmek) genel görünüm için uygun değildir. B karakteri (yani kalın yazı şekli) mesaj içerisindeki önemli cümle veya kelimelerin vurgusu için kullanılmalıdır.