s.a.

Başlatan mirseyda, 19 Aralık 2010, 18:38:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mirseyda

siteye yeni üye oldum , İNŞAAllah birbirimize faydalı oluruz , duadan başka bir kapımız yok , güzel dua sözleri bilen arkadaşlar umarım paylaşırlar  

mazlum

A.Selam üyeliginiz hayırlı olsun .
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

uykucu

Alıntı yapılan: mirseyda - 19 Aralık 2010, 18:38:55
siteye yeni üye oldum , İNŞAAllah birbirimize faydalı oluruz , duadan başka bir kapımız yok , güzel dua sözleri bilen arkadaşlar umarım paylaşırlar  
:hos: Allah kalbinizden geçen tüm güzellikleri alnınıza kader diye yazsın

cennet_nuru

Alıntı yapılan: hanımeli - 19 Aralık 2010, 20:38:55
Alıntı yapılan: mirseyda - 19 Aralık 2010, 18:38:55
:hos: Allah kalbinizden geçen tüm güzellikleri alnınıza kader diye yazsın
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Günbatımı

Ve aleyküm selam, hoşgeldiniz...  a30))
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

müjde_ci

ve aleyküm selam hoşgeldiniz
pırlantanın kıymetini hamal yükün kıymetini sarraf takdir edecekse pintiler zengin, arsızlar muteber,ciğersizler kahraman, başlar ayak,ayaklarda baş olmuş demektir

Lika

Ve aleykum selam. Hoş geldiniz :)

Dualar için şu başlığımızı ziyaret edebilirsiniz:

http://www.sadakat.net/forum/dua_zamani-b97.0/
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim