Selamun Aleykum

Başlatan Hafız Ebrar, 29 Mart 2011, 22:06:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hafız Ebrar

Allahın Selamı Üzerinize Olsun.....bu Güzel Sayfaya Bende Katıldım....veee Çok Güzel Allah Razı Olsun Sizlerden....

Kanun No: 3

* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir.

enfa

Ve aleyküm selam, hoş geldiniz.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

sehle

Ve Aleykümüsselam
Katılımınız Hayırlı Olsun
Hoş Geldiniz
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

cennet_nuru

Alıntı yapılan: sehle - 30 Mart 2011, 11:54:43
Ve Aleykümüsselam
Katılımınız Hayırlı Olsun
Hoş Geldiniz
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

sine-i püryân

£sselamu aleykum aranıza yeni katıldım ama katılmadan önce okuduklarımı şimdi bulamıyorum :) osmanlıca yazılmıs kısa malumatlar vardı hangi başlık adı altında bulunur yardımcı olursanız memnun olurum . Şimdiden tsk edrm ve emeklerinizin ecrini rabbim cc misliyle vermesi dileğiyle ...
garib KUL

cennet_nuru

Ve aleyküm selam Kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldiniz aradığınız malumatı ana sayfamıza gidin dini kategoriler bölümünde osmanlıca bölümü var orada bulabilirsiniz inşaAllah
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

sine-i püryân

ve aleykum selam sizde hoşgeldiniz hafız ebrar. Allah cc razi olsun cümlenizden h.b.  cennet nuru : cevabınız için çok teşekkür ederim çok hoş malumatlardı paylaşmadan edemeyeceğim :)
garib KUL

leyalii

aleykümselam hafız ebrar aramıza hoş geldin bütün arkadaşlara da selam olsun

cennet_nuru

Alıntı yapılan: sine-i püryân - 03 Nisan 2011, 19:35:30
  cennet nuru : cevabınız için çok teşekkür ederim çok hoş malumatlardı paylaşmadan edemeyeceğim :)

Rica ederim kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...Dua ile vesselam...

gülçiçek

mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.