Es Selamu Aleykum

Başlatan Gonca Gül, 20 Mayıs 2011, 23:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gonca Gül

Es Selamu Aleykum, ben de gelmiş bulunmaktayım...  :oops:

Forum, hoş; ben boş  s1)) Şairliğim (!) tutuverdi  z3)):)))) Gördüğüm kadarıyla; muhabbeti bol insanlarsanız... a30)) Beni de aranıza kabul edersiniz inşaAllah...   :oops:
Beni tanımak isterseniz eğer  a18)) ;

- Tanıdıklarımın başını şişirmekte üstüme yoktur. Bazen çok çenesi düşük birisi oluyorum  :p
- İsmimi cismimi söylemem  :oops: Ümmeti Muhammedden birisiyim...
- Bulunduğum yer; duaya saklandım beni kimse bulamasın  fg20))

Bu kadaarr :) Bir de Ayet-i Kerime yazıp nokta koyayım  :dragur: :

Çünkü Allah 'sadıklara' 'sadakat'leriyle mükafat verecek, dilerse münafıklara da azab edecek veya tevbe nasib edecektir. Şüphe yok ki Allah çok bağışlayıcıdır. Çok merhamet edicidir. (Ahzab 24)

mazhar

Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Hoş geldiniz.İnşAllah, güzel paylaşımlarınızı bekleriz.
Ben de fazla eski sayılmam.Size bir sır vereyim. Paylaşım yapmadan evvel forum kurallarını mutlaka okuyun, özellikle sitemiz Ehl-i sünnet konusunda çok hassas,zaman zaman yönetimin müdahaleleriyle  karşılaşmamak için kurallara uyma konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.  :)
Tekrar aramıza hoş geldiniz.

Gonca Gül

Alıntı yapılan: mazhar - 20 Mayıs 2011, 23:51:11
Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Hoş geldiniz.İnşAllah, güzel paylaşımlarınızı bekleriz.
Ben de fazla eski sayılmam.Size bir sır vereyim. Paylaşım yapmadan evvel forum kurallarını mutlaka okuyun, özellikle sitemiz Ehl-i sünnet konusunda çok hassas,zaman zaman yönetimin müdahaleleriyle  karşılaşmamak için kurallara uyma konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.  :)
Tekrar aramıza hoş geldiniz.

Hoşbulduk :) İnşaAllah...

Ehl-i Sünnet konusunda her Müslümanın hassas olması gerekir, bu inanç bu hassasiyet hepimizde tam olarak yeleşir inşaAllah... :) Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim, Allah razı olsun. Kardeş kardeşe yardımcı oluyor her zaman işte (: ...

teksir

ve aleykum selam
  :hos:
atilma dur, suhan-i ehl-i hali anlamadan
cevaba etme tasaddi suali anlamadan.
                                                 naci!

Gonca Gül

Sadakat Foruma hoşbuldum... (:

selcuklu

sadakat ailesine hosgeldiniz kardesim dualarinizi bekleriz

cennet_nuru

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Gonca Gül

Hoşbulduk, teşekkür ederim... Dualarda buluşuruz inşaAllah :)

osmanlıtorunu

Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh___hoş geldin kardeşim..
Öyle Birine 'Ata' De ki, 'Peygamber Övgüsü' Almış Olsun!
.