bayanların ev halleri

Başlatan gülvisal, 05 Ağustos 2011, 01:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gülvisal

Selamün aleyküm, açıkçası bu soruyu sorduğuma pişman oldum. Benim kötü bir amacım yoktu, sadece herşeyi öğrenmek ve hakkıyla uygulamak istiyorum. Takva yönünden herşeye, en ufak ayrıntıya kadar dikkat etmek, elimden geldiği kadar en iyi şekilde dinimi yaşamak istiyorum. Ben aciz cahil kul, buradaki değerli hocalarımızın ve din kardeşelerimizin kıymetli bilgilerinden faydalanmak istemiştim. Bu tepkiyle karşılaşmayı beklemiyordum. ama yinede bir kusurumuz varsa aff ola. Onlarıda anlamaya çalışıyorum, belki okadar önemli husus varken benim böyle cahilce bir soru sormam skntı olabilir ama bu özel sitede soruma cevap bulabileceğimi düşünmüştüm. Neyse MEVLAM hepinizden razı olsun. Bana destek verenlere ayrıca çok teşekkür ederim. Allah-Ü TEALA razı olsun, yar ve yardmcnz olsun.
selametle
Hayat Bir Uykudur, Ölünce Uyanır İnsan. Sen Erken Davran, Ölmeden Önce Uyan

tk1978

Aman Kardesim. Nasil bir elin Parmaklari bir degil ise, biz Insanlarda öyleyiz. Bu Aciz Kardesiniz bir cok Sayfa´da gezdi. Cok sayfa´da yer aldi. Hem yönetici hem izleyici olarak bir cok kisinin maskesinin önemli mevzular´da düstügüne sahit oldu. Ancak burada, haikaten verilen cevaplar tadmin edici, olaylar net bir sekilde anlatiliyor.
Zaman zaman arada bir iki kelime yanlis anlasilip farkli yorumlansa dahi, inan bana bu sayfada aradigini fazlasi ile bulacaksin ve üstüne üstelik Amelini sakatlayacak bir durumla karsilasmayacaksin. Hic birini tanimam bu sayfadakilerin, ama MasaAllah isledikleri Mevzular derin ve bir o kadar yardimci olyuor.
Sen ufak tefek seyleri görme ve bu Sayfayi takip edip, faidalanmaya bak. Sonra bulursun bir baska sayfa, mazAllah anlama´dan Insani Imanin´dan bile ederler.
Allaha emanet olunuz. Umarim bu konudan ders, dersler cikartiriz!

Yurdum16

gulvisal kardes ben seni anlıyorum,ben 5 sene medresede kaldım (20 sene önce )biz hocalarımızdan gördüğümüz takva olma anlayışında evde dahi başımızı kolumuzu yalnız dahi olsak acmazdik hele babamizin yanında asla,haya ederdik melekler gelmezmiş yatarken dahi başımızı dolama ile sıkıca örter öyle yatardık bize öyle öğretildi kursda,benim bu uygulamam 10 sene sürdü onun için senin sorun bana garip gelmedi bende dogruyu keske o dönemlerde öğrenseydim ve hiç bir soru küçümsenmemeli insanların neler ile karşı karşıya olduklarını bilemezsiniz .

mazhar

Gülvisal kardeşimizin sorusu vasıtası ile bazı şeyleri öğrenmiş olduk.bu da Gülvisal'in sayesinde oldu...hepimiz de faydalandık.
Yanlız, Gülvisal'in soruyu sorarken eksik sorması,tam istediğini anlatamaması nedeniyle sorusuna farklı cevaplar gelmiş olabilir.

Net alemin de kimse birbirini tanımadığından sorulan sorular ,kim tarafından soruluyor,neden soruluyor,sorunun amacı ve maksadı nedir,soru soran kişiler gerçekten öğrenmek için'mi soruyor.öğrenmek için soruyorsa amenna, yaşı, kimliği,maksadını bilmediğimiz her kişiye buradaki değerli insanlar(hocamız)yetişmeye çalışıyor.İşte burada sorularında  açık ve net olması gerekir'ki siteye yeni giren konuyu bilen bilmeyen herkes tarafından anlaşılsın...

Alıntı Yap
Aman Kardesim. Nasil bir elin Parmaklari bir degil ise, biz Insanlarda öyleyiz. Bu Aciz Kardesiniz bir cok Sayfa´da gezdi. Cok sayfa´da yer aldi. Hem yönetici hem izleyici olarak bir cok kisinin maskesinin önemli mevzular´da düstügüne sahit oldu. Ancak burada, haikaten verilen cevaplar tadmin edici, olaylar net bir sekilde anlatiliyor.
Zaman zaman arada bir iki kelime yanlis anlasilip farkli yorumlansa dahi, inan bana bu sayfada aradigini fazlasi ile bulacaksin ve üstüne üstelik Amelini sakatlayacak bir durumla karsilasmayacaksin. Hic birini tanimam bu sayfadakilerin, ama MasaAllah isledikleri Mevzular derin ve bir o kadar yardimci olyuor.
Sen ufak tefek seyleri görme ve bu Sayfayi takip edip, faidalanmaya bak. Sonra bulursun bir baska sayfa, mazAllah anlama´dan Insani Imanin´dan bile ederler.
Allaha emanet olunuz. Umarim bu konudan ders, dersler cikartiriz!

Allah razı olsun kardeşimiz gerekeni  yazmış..

Alıntı YapSelamün aleyküm, açıkçası bu soruyu sorduğuma pişman oldum. Benim kötü bir amacım yoktu, sadece herşeyi öğrenmek ve hakkıyla uygulamak istiyorum. Takva yönünden herşeye, en ufak ayrıntıya kadar dikkat etmek, elimden geldiği kadar en iyi şekilde dinimi yaşamak istiyorum. Ben aciz cahil kul, buradaki değerli hocalarımızın ve din kardeşelerimizin kıymetli bilgilerinden faydalanmak istemiştim. Bu tepkiyle karşılaşmayı beklemiyordum. ama yinede bir kusurumuz varsa aff ola. Onlarıda anlamaya çalışıyorum, belki okadar önemli husus varken benim böyle cahilce bir soru sormam skntı olabilir ama bu özel sitede soruma cevap bulabileceğimi düşünmüştüm. Neyse MEVLAM hepinizden razı olsun. Bana destek verenlere ayrıca çok teşekkür ederim. Allah-Ü TEALA razı olsun, yar ve yardmcnz olsun.
selametle

Aleyküm selam...
Siz soruyu sordunuz, siteye giren herkes bir şeyler öğrendi Allah razı olsun.  Size verilen bir tepki yok.ben de zaman zaman yönetim tarafından uyarılıyorum...

Alıntı YapBen aciz cahil kul, buradaki değerli hocalarımızın ve din kardeşelerimizin kıymetli bilgilerinden faydalanmak istemiştim

Siz aramızda kalmaya devam edin,inşAllah daha çok şeyler öğreneceksiniz.Allaha Emanet olun

Günbatımı

Ve aleyküm selam Gülvisal kardeşim, özellikle Mücteba kardeşimiz sorunuza fazlasıyla ve ayrıntılarıyla cevap vermiş. Diğer kardeşlerimiz de katkılarda bulunmuş. Sanırım istifade etmişsinizdir. Hatta sizin vesilenizle bizler de bilmediğimiz ve yanlış bildiğimiz bazı şeyleri öğrenmiş olduk.

Küçük bir lafa takılmanıza gerek olmadığını düşünüyorum ve bu siteden istifade etmeye devam etmenizi öneriyorum...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

yorük

olgun davranislariniz icin hepinize tesekkür ederim.inanin bu siteyi buldugum günden beri kendimi cok iyi hissediyorum.kültür seviyesi yüksek,ve kaliteli bir site.Allah hepinizden razi olsun.bizi cok bilgilendiriyorsunuz.

Mücteba

"Tenkit insanı tüketir, takdir insanı üretir"

:buyrunyıldızları:
Kendini iyi ile kötünün, doğru ile yanlışın ayırdına varmaya adamışların forumu Sadakat Foruma hoşgeldiniz.

Bizi izlemeye devam ediniz.