Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

FORM...

Başlatan BAHADIRHAN, 21 Ekim 2004, 18:56:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BAHADIRHAN

1. Formda özel mesaj çekeceğim zaman eğer konu başlığı yazmazsam; Yeni bir başlık açarken konu belirtmek zorundasınız diye mesajla karşılaşıyorum. Sizce ben yeni bir başlık mı? yoksa mesaj mı yazıyorum. Birbirimizi kandırmayalım hocam :gul:  Nese bunu geçelim.

2. e-posta adresime Sadakat form- özel bir mesajınız gelmiştir diye mektupla karşılaşıyorum. Daha sonra forma giriyorum. Mesaj falan yok. Bir anlam veremedim :o  Siz bir anlam verebildiniz mi sayın ADMİN? Bu önemli ama; mesaj çeken arkadaş şimdi benden cevap bekliyordur. Burdan da ona seslenivereyim. Arkadaşım mesajını alamadım, e-posta adresime atarsan daya iyi olur.(rasim_kir@hotmail.com)

3. Bazı formlara girdiğimde bizde olmayan özellikler görüyorum. Mesaja flash, film dosyası, vb. ekleme gibi bizim SADAKAT formumuzda olmayan özellikler. Bizim formun o formlardan neyi eksik :?:  SORUYORUM... :)

Bu eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesini YÖNETİCİ(ler)'den rica ediyorum.                                  

SAYGILARIMLA...

Abi-hayat

Isteklerinizi göz onunde bulunduracagima emin olabilirsiniz ancak mifta nin gelmesini beklemek lazim teknik islerle o sorumlu :x ..

bir kisiye ozel msj atarken msj ismini yazmaniz gerekiyor yani baslik koymaniz gerekiyor bu sekilde ayarli butun forumlarda.. ozel msj geldiginde mailinize bunun icin mail geliyor evt ama neden ozel msj almadiginiz halde mail geldigini anlamadim..ben simdi size ozelden msj aticam bakalim mail adresinize geldigi halde forumda da gorebiliyormusunuz..
.

BAHADIRHAN

eksik olmayın, :)  ne diyeceğimi bilemiyorum, yani çok duygulandım :x

bütün sorularıma cevap aldım :)

VE, nese... :!:

Abi-hayat

Alıntı yapılan: "karizma"

VE, nese... :!:

:roll: bunu anliyamadim!!!!!
.

Miftahulkuluub

karizmacım elimizdekiyle yetinelim şimdilik. hem fazla özellik forumu aşırı yavaşlatıyor. şu anda forumda teknik bir sorun o  kadar fazla yok.sende yöneticisin canım aaaa :wink:
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

antisiyonist

ne oluyor sadakat yönetim kurulu çatırdıyor mu? :P
Mifta öyle ayda yılda bir gelirsen foruma olacağı budur. :?
Doymayan gözden ,faydasız ilimden, ürpermeyen kalpten ve kabul olunmayan duadan Sana sığınırım.

BAHADIRHAN

Alıntı yapılan: "Miftahulkuluub"sende yöneticisin canım aaaa :wink:
ne demeli :!: