İş Hayatı zarar görenler ne yapabilir?

Başlatan Mücteba, 18 Ocak 2010, 11:56:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaman_1453

Bu kıymetli tavsiyeler için çok teşekkür ederiz ...

tk1978

Alıntı yapılan: Mücteba - 12 Nisan 2012, 17:22:41

Diğer Bir Vakîa Hatim Usulü

Salı günü başlayıp Cuma günü ezan ile sâlâ arasında duâ edilecek şekilde 37 defa suya okunur.[/b][/color]
Eline saglik Kardesim. Bunu biraz daha aca bilirmisin? Yukardaki usule göremi 37 defa suya okunacak, yoksa nasil olacak?
Simdiden eline saglik

rahle

S
,Salı günü başlayıp Cuma günü ezan ile sâlâ arasında duâ edilecek şekilde 37 defa suya okunur.

Yukarıdaki usul nasıl okunuyor bilmiyorum ama, ona benzer başka bir usul daha var,Şöyle

cumartesi 1 , pazar 3, pazartesi 5, salı 7, çarşamba 7, perşembe 7, cuma günü ezan ile sela arasında 11 defa okunursa ne dileği varsa olur,rızkı genişler.

Mücteba

Alıntı yapılan: tk1978 - 12 Nisan 2012, 19:56:02
Alıntı yapılan: Mücteba - 12 Nisan 2012, 17:22:41

Diğer Bir Vakîa Hatim Usulü

Salı günü başlayıp Cuma günü ezan ile sâlâ arasında duâ edilecek şekilde 37 defa suya okunur.[/b][/color]
Eline saglik Kardesim. Bunu biraz daha aca bilirmisin? Yukardaki usule göremi 37 defa suya okunacak, yoksa nasil olacak?
Simdiden eline saglik

"37" defa okunarak yapılan hatimden istifade eden kardeşimizden hatmin ayrıntısı hakkında malümat edinemedim.

Değişik usül ve rivayetler olmakla birlikte asıl olan duanın altındaki notta da yer alan usül olup hatimde okunacak sayısı "41" dir.

tk1978

Mücteba

"Karınca Duâsı işyerine asılır ve okunursa rızk ve bereketi celbeder"

[IMG]http://i.imgur.com/9kjZd.jpg[/img]

Not:  Ebu-l Fâruk (k.s.) hazretlerinin, tashih ettiği ve Fazilet Neşriyat tarafından basımı yapılan "Karınca Duâsıdır."

yabangulu