.

Başlatan ABDULLAH LFC, 09 Mayıs 2006, 02:04:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ABDULLAH LFC

.
.

kirmizigul

bu cekirdekli uzumu yerken,cekirdeklerini cigniyerekmi yiyecegiz ,yoksa yutabilirmiyiz.hangisi faydali olur.yoksa hic fark etmezmi yeme sekli.
ben uzumu cekirdegi ile yiyemiyorumda,simdi nasil yemem lazim,bu kadar yararli bir besini.bana yardimci olursaniz sevinirim selamlaaaar hepinize

uhra

Alıntı yapılan: "kirmizigul"bu cekirdekli uzumu yerken,cekirdeklerini cigniyerekmi yiyecegiz ,yoksa yutabilirmiyiz.hangisi faydali olur.yoksa hic fark etmezmi yeme sekli.
ben uzumu cekirdegi ile yiyemiyorumda,simdi nasil yemem lazim,bu kadar yararli bir besini.bana yardimci olursaniz sevinirim selamlaaaar hepinize

kardeşim çekirdekleri çiğnemek gerektiğini söylüyor uzmanlar.
çiğnemeden yutunca faidesi olmuyormuş.

kirmizigul

tesekkur ederim, urla. ne yapalim bizde faydasi icin cekirdeklerine katlanacaz artik desenize

Nihle

kuran da bile ismi pek çok kez zikr edilen ve cennet nimetlerinden olan bu mübarek meyve hakatende ne dertlere deva saolasın paylaşımınız için ....
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

münib

üzüm çekirdeği yağının ise cilt üzerindeki güzelleştirici etkisinide ben ilave etmek isterim.paylaşım için teşekkür ederim.
DE KORKMA;MÜSLÜMANIM GÖĞSÜN İMANLA DOLSUN
İRTİCA İSLAM İSE
BAŞIMIN TACI OLSUN!

Nihle

bende duydum evet hatta yağı yapılıyormuş yeni ticarete açılmış fiyatıda sızma zeytin yağı kadarmış kozmatikde yemekde heryerde mübarek  :)  :)
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..