Alıntı yapılan: "Miftahulkuluub"
:arrow: Herkes tarafından okunması ve diğer mesajların arka sayfalarda kaybolmasını önlemek amacıyla günde en fazla 3 yeni konu açma hakkı vardır.Yazılacak konu ile alakalı yeni bir başlık açmak yerine, daha önce o konuda açılmış başlıklarda devam etmeye özen gösterilmelidir.
:arrow: Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır.
Üyelerimizin dikkatine
Yukarıdaki forum kurallarının ihlal edildiği hususunda şikayetler alıyoruz. Forumumuzun düzeni bozulmaması açısından lütfen bu kuralları uygulayalım.
Şu an forumumuzun arşivinde neredeyse her konuda başlık mevcut. Özellikle aynı konuda tekrar başlık açmayarak daha önce açılmış olan başlıkta devam etmeye özen gösterelim.
Arama yapılmadan gönderildiği için aynı yazılar tekrar tekrar yazılıyor ve forumda bir kirlilik söz konusu oluyor.Bu konuda da hassasiyetinizi bekliyoruz.
Sadakat Forum hepimizin koruması ile her zamanki güzelliğini ve düzenini muhafaza edecektir inşaAllah. Bu konuda bizlere yardımcı olacağınızdan eminiz. Teşekkür ederiz.
Aşağıdaki linkden forum kurallarımıza ulaşabilirsiniz.
http://www.sadakat.net/forum/viewtopic.php?t=957
Hatırlatma için teşekkür ederiz,
mesela bugün aynı konuda bir sürü başlık açılmış gerçekten rahatsızlık verici :roll:
ve bu hatırlatmayı yanılmıyorsam yöneticiler sürekli yapıyor ....
evet bugün İstanbul fethi olması olması münasebetiyle bir sürü başlık var.
İnşAllah daha çok dikkat etmeye çalışırız.
Hatırlatma için sağolun...
Arşivimizde maşAllah baya zengin.BAzı bölümleri Yazıcıya döküp düzenli bir şekilde saklama gibi bir düşüncem var.İnşAllah gerçekleştiririz.
Alıntı yapılan: "Miftahulkuluub"
:arrow: Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır.
Kardeşlerim şu kurala lütfen dikkat küçük harflerler ekleme yapıyoruz... Unutmayalım
Alıntı yapılan: kenz - 15 Ağustos 2007, 02:01:31
Alıntı yapılan: Miftahulkuluub
:arrow: Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır.
Kardeşlerim şu kurala lütfen dikkat küçük harflerler ekleme yapıyoruz... Unutmayalım
&))
bazi nedenlerden dolayi bir kac gün internete fazla giremiyecegim özür dilerim.
Değerli arkadaşlarım lütfen forum kurallarını okumaya ve bilhassa büyük harflerle yazmamaya dikkat edelim.
aklımızda... ama bazen unutuyoruz bende çoğu zaman büyük yazıyorum maalesef dikkat etmemiz icap ediyor
Kuralları okuyor muyuz? Okumadıysanız hemen linke tıklayıp okuyabilirsiniz e58))
http://www.sadakat.net/forum/index.php?topic=957.0
okuduk okuttuk unuttuk üç gaf yan yana geldi oldu guguk. :dragur: :dragur:
Okuduğunuz için teşekkür ederim ruy-ı zemin kardeşim.
İnşaAllah diğer kardeşlerimiz de okumuştur :)