sonsuz saygılar

Başlatan EkmeL, 09 Şubat 2008, 02:12:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EkmeL

Selam  değerli sadakat dostları.Ben yeni üyeyim. Aslında hepinizden eskiyim ve hepinizden daha yakınım siteye yıllardır ama bir türlü nasip olmadı foruma giripte yazmayı denemek.
Daha doğrusu forum mantığını ilk defa burada görüyorum. Nette pek erkenim henüz.

Hepimiz birbirimizden faydalı bilgilerle istifade etsin istiyorum.
Bu saatten sonra sadece ben konuşacağım !

Miftahulkuluub

Ooooo

kimler gelmiş kimler. Hadi evlat bir an önce öğren şu işide alalım aramıza senide.

Hadi hayırlısı bakalım. Forumda kendimi bu kadar birisine yakın hissetmemiştim ;)
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

ABI HAYAT

kardesim sadakat ailesine hos geldiniz.

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

İsra

Sadakat ailesine hoşgeldiniz EkmeL

TuLÝP

reis-de-aglar

zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........

talebecikk

Siteyi aylar öncesinden bilip de yeni üye olanlardan birisi de benim keşke daha önce üye olsaymışım Allah razı olsun emeği geçenlerden.. s33))
Şu dünyadaki en büyük hüner;Mürşide Mürid olmakmış meğer...

müteallim

Alıntı yapılan: talebecikk - 09 Şubat 2008, 19:40:38
Siteyi aylar öncesinden bilip de yeni üye olanlardan birisi de benim keşke daha önce üye olsaymışım Allah razı olsun emeği geçenlerden.. s33))

sizleride takip ediyorum insaAllah istifadeli olacaksiniz hos geldiniz.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

müteallim

Alıntı yapılan: EkmeL - 09 Şubat 2008, 02:12:03
Selam  değerli sadakat dostları.Ben yeni üyeyim. Aslında hepinizden eskiyim ve hepinizden daha yakınım siteye yıllardır ama bir türlü nasip olmadı foruma giripte yazmayı denemek.
Daha doğrusu forum mantığını ilk defa burada görüyorum. Nette pek erkenim henüz.

Hepimiz birbirimizden faydalı bilgilerle istifade etsin istiyorum.

nickinizde cok güzel miftahin iltifat ettinine göre haydi görelim sizleri hos geldiniz
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Nakkaı

jager

BALYALI

اترك الترك ماتركوكم

İsra

Hoşgeldiniz talebecikk

Asfa

:hos:Bulunduğun süre içerisinde hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle..
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...