Harfler karıştı, toparlaması sizden

Başlatan Lika, 24 Aralık 2008, 17:38:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Aşağıdaki anlamsız sözcükten dokuz harf'i öyle çıkarın ki, geriye kalan sözcük anlamlı olsun.

ANDOLKAUZHAMLIRF...

Cumartesi gününe kadar tahminlerinizi yazabilirsiniz.

Kolay gelsin :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Tuğra

Kalan kelime ''Anlamlı''  olabilirmi?  e58))
〰〰〰〰🐠

zeberced

Alıntı yapılan: Lika - 24 Aralık 2008, 17:38:18
Aşağıdaki anlamsız sözcükten dokuz harf'i öyle çıkarın ki, geriye kalan sözcük anlamlı olsun.

ANDOLKAUZHAMLIRF...

Cumartesi gününe kadar tahminlerinizi yazabilirsiniz.

Kolay gelsin :)

Kirmizi renkteki harfleri cikarttigimda

ANADOLU kelimesi kalir

Fatihan

Tuğra

Bir ekleme yapmak istiyorum

ANDOLKAUZHAMLIRF...

''Anlamlı'' kelimesi çıkınca geriye ''Dokuzharf '' kelimesi kalıyor.. Doğru olabilirmi ?  :)
〰〰〰〰🐠

zeberced

Alıntı yapılan: Tuğra - 24 Aralık 2008, 22:08:37

ANDOLKAUZHAMLIRF...

''Anlamlı'' kelimesi çıkınca geriye ''Dokuzharf '' kelimesi kalıyor.. Doğru olabilirmi ?  :)

sizinkiside mantikli tugra kardesim

zeberced

kardesim

tugranin mantigindan yola cikarsak

sorunun icinde zaten cevabi var

Lika

Alıntı yapılan: Tuğra - 24 Aralık 2008, 22:08:37

ANDOLKAUZHAMLIRF...

Tebrikler. a30))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim