Anketlerimiz Sonuçlandı. İşte Kazananlar! [6.YIL ÖZEL]

Başlatan SadakatNet, 07 Mart 2010, 15:03:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SadakatNet

6.Kuruluş yıldönümümüze özel Forumda Paylaşımını En Çok Beğendiğiniz üye kim? anketimizde Günbatımı ve Gül_Sultan 41'er oy alarak berabere kaldılar.Bu nedenle her 2 üyemize de hediye göndermeyi uygun gördük.Arkadaşlarımızı tebrik ediyor, uzun seneler Sadakat'te olmalarını temenni ediyoruz.

Forumun en güzel/özgün içeriği sizce hangisi? anketimizde ise, Şu Bostan Korkulukları Meselesi adlı yazı 41 oy alarak birinci oldu.Dolayısıyla bu anketteki hediyemizi Adminimiz Miftahulkuluub kazandı.Kendilerini tebrik ediyor, şu nezih ortamı bizlere sağladığı için teşekkür ediyoruz.

Yılın Fotoğrafı anketimizde ise 39 oy alan Enfa'nın fotoğrafı birinci oldu.Kendisini tebrik ediyor, güzel kareleri ile kendisini nice seneler Sadakat'imizde görmek istiyoruz.

İşte yılın fotoğrafı

6.yıl etkinliklerimize katılan, aday olan, oy kullanan, fikir veren, destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Ayrıca hediye kitap konusunda bize destek olan Çamlıca-Basım Yayın'a teşekkür ediyoruz.
Nice Sadakat'li yıllara!
Sadakat Yönetim Kurulu

ücharfbeınokta

Arkadaşlarımızı teker teker tebrik eder. başarılarını idame ettirmelerini dileriz...
İhmal ihanete eşittir...

Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

Ay Iıığı

Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Hayırlı olsun. :)

Fatihan

fasulye

Tebrikler.. Hepsinede..

Duha öndeydi sanki son arayla mı kaptırdı ...

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

gülçiçek

mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.

Budak

&) &) &) Kazannan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

fediı

Başarı gösteren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

telecafe

Bizde kazanan arkadaslarimizi canü gönülden tebrik eder,basarilarinin devamini dileriz efendim.

Tuğra

Tebrikler arkadaşlarımızın güzel paylaşımlarının devamını bekleriz.
〰〰〰〰🐠

aydeniz

Tüm kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim,nice güzel paylaşımlara..

insirah

tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun:)nice başarılara inş:)
yılın fotoğrafı gerçekten de 'yılın fotoğrafı' =)
Hayat başladığı noktaya, bittiğinde geri döner! Hayatta her şey noktayla başlar, noktayla biter... Sümeyra Denizli