Salavat-ı şerife Hatimleri

Başlatan nefes03, 16 Temmuz 2011, 17:44:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nefes03

sa elimde esma yayıncılğın yasin kitabı var kitapta bu salat-ı tefriciye yi yazmış ve 10 a yakın formül yapmış ve dilediğin şeyin olduğunu yazmış ve 4444 kere ne bir eksik ne bir fazla olmalı demiş şimdi sorum şu neden 4444 ve gerçekten böyle şeyler var mı kitapta peygamberimizi rüyada görmekten tutunda ömrün uzun olması diye dualar var mesala ömrün uzun olması diye birşey var mı kaderde ne yazıldıys o zman ölmüyormusun?
bir diğer husus dün mübarek berat gecesiydi gece tam 100 rekat namaz kılacaktım int. bir araştırma yaptım ve forumda peygamberimize
ait oldugu söylenen hadisin hiçbir hadis kitabında geçmediğini söylüyor(şehitlikle ilgili olan) peygamberimiz uydurma hadisin cehennemlik olduğunu söylüyor madem böyle kesin şeyler yok her evde bulunan bu yasin kitaplarında internette insanlar yanlış yönlendiriliyor _?

Tuğra

Ruhul Beyan da geçiyor, en doğru bilgileri bu forumda bulursunuz Biiznillah, dandik sitelerde forumlarda değil, umarım 100 rekat namazı kılmışsınızdır.

Hz. Ali efendimiz’den rivayet edilen bir hadisi şerifte Rasulullah efendimiz şöyle buyuruyor:

Ya Ali! Bir kimse şabanı şerifin 15. gecesi (Beraat Gecesi) 100 rekat namaz kılarsa, her reaktında Fatiha’dan sonra ihlas suresini 10 defa okur, ya Ali kim bu namazı bu şekilde kılarsa Cenab-ı Hakk bu gece de istediği bütün ihtiyaçlarını verir ve ona 70bin melek gönderir. O melekler onun için gelecek seneye kadar günahlarını silerler, sevaplarını yazarlar ve onun derecelerini yükseltirler. O sene içerisinde ölecek olursa şehit olarak gider. Ayrıca Cenab-ı Hakk onun için Adn cennetlerine 770bin melek vazifelendirir. Gözlerin görmediği, kulakların işitmediği, hiçbir kimsenin hatır ve hayalinden geçirmediği güzellikte şehir ve saraylar, bağlar, bahçeler inşa ederler.”

Ruhul Beyan C.8 S.408
〰〰〰〰🐠

nefes03

100 rekat kılmadım kılmaya niyetim vardı aslında 10 rekat kıldım sonra kaza namazı kıldım geçti artık .Allah(c.c) birdaha ki berat gecelerini nasip ederse kılarım inşalah Allah yapmış oldugumuz ve yapacak oldugumuz ibadetleri kabul etsin

Mücteba

Alıntı yapılan: Tuğra - 17 Temmuz 2011, 00:55:32
... en doğru bilgileri bu forumda bulursunuz Biiznillah dandik sitelerde forumlarda değil, ...

zs2))