Nusret Mayın Gemisini Görmek İster misiniz?

Başlatan Fatihan, 01 Ağustos 2007, 16:32:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

radyoayasofya

Alıntı yapılan: Himmet - 13 Ağustos 2007, 18:30:11
Alıntı YapÇanakkale de çok var yahu.Tarsus a bir gemiyi de çok görmeyin
Evet maketi var. :oops:
Çok gördüğümüzden değilde gazi olmasına binaen Çanakkale'ye daha fazla yakışırdı.
Şahsen tarsusa hiç yakıştıramıyorum o gemiyi.  :?

Selamün Aleyküm,

Öncelikle Tarsuslu olduğumu belirteyim kardeşler."Şahsen tarsusa hiç yakıştıramıyorum o gemiyi" demişsiniz ama Tarsuslular sahip çıkmasaydı (buarada belediye başkanımızdan Allah razı ola) şuan öyle bir gemi sadece tarih sayfalarında olacaktı maalesef.Belediye başkanımız son anda kurtadı gemiyi.Yoksa aylarca Mersin Limanında yattı ama hiç kimse umursamadı bile.Tarih hak etmekle değil unutulmadığı sürece tarihtir.

Himmet

Kardeşim neden o şekilde söylediğimizi geçmiş zamanda izah etmiştik.
Tarsusa bir sözümüz olamaz elbette ama çocukluğu Gelibolu yarımadasında bulunan "savaş alanı" içinde geçmiş bir Çanakkale'li olarak söylenmiş sözlerdi onlar.Hatta zamanında sahip çıkılmadığı için verilmiş bir tepkiydi.. 
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

radyoayasofya

Alıntı yapılan: Himmet - 29 Mayıs 2008, 16:32:25
çocukluğu Gelibolu yarımadasında bulunan "savaş alanı" içinde geçmiş bir Çanakkale'li olarak söylenmiş sözlerdi onlar.

İşte bende tam o şekilde (ömrü tarsusta geçmiş birisi olarak) yazdım cevabı.yoksa başka bir sebebi yoktu kardeşim yanlış anlaşılmasın.

racül

Tarsus belediye baskani sehir hatta ülke sinirlarinin haricinde bile takdir toplayabiliyor..

Dikkatli bir adam galiba...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident